:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" още не мисли за друг треньор

СНИМКА: БГНЕС
Стамен Белчев
Въпреки проваления откъм реализирани цели сезон ръководството на "ЦСКА-София" засега не предвижда смяна на треньора Стамен Белчев. Пред него бе поставена амбициозната задача да направи дубъл, но "червено-белите" отпаднаха на 1/2-финалите за Купата на България и ще завършат втори в Първа лига. Самият наставник също не говори за оставка.

"Ръководството ще реши докога ще съм на работа в ЦСКА. Дали ще остана и така нататък. Не трябва да коментирам аз. Това е въпрос към ръководството", заяви Белчев след загубата в гостуването срещу "Ботев" (1:2), лишило тима му и от теоретичните шансове да настигне "Лудогорец".

Треньорът бе огорчен от играта на своите възпитаници. Въпреки това той реши да не посочва конкретни виновници за поражението. "С две думи искам да го кажа. Неузнаваемо слабо игра отборът. Има хора, които играха под нивото си, което ме разочарова. Ще си запазя имената им за мен", сподели Белчев.

Капитанът Божидар Чорбаджийски пък обяви, че няма обяснение за срива в играта на "ЦСКА-София" през последния месец: "Какво се случи през пролетта? Това се опитваме да разберем. Това се питаме. Паднахме от доста високо и ни боли."
1050
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД