:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Доналд Тръмп предложи на Ким Чен Ун да се срещнат

в град Панминчжон, разположен в демилитаризираната зона, която разделя Северна и Южна Корея. Президентът на САЩ отправил предложението с пост в социалната мрежа "Туитър". Все още обаче не е съобщена датата за срещата между двамата лидери. Преди дни Тръмп обяви, че очаква да се види с Ким до 3-4 седмици. Рейтингът на президента на Южна Корея Мун Дже Ин премина 70% одобрение след историческата среща със севернокорейския лидер Ким Чен Ун, състояла се в петък в Панминчжон. Процентът на одобряващите политиката на Мун е най-високият от средата на януари.



Президентите на Франция и на Иран се договориха

да работят заедно в следващите седмици за запазване на споразумението за иранската ядрена програма от 2015 г., съобщиха информационните агенции. Двамата са провели телефонен разговор. Макрон предложил на Рохани да обсъждат също "три допълнителни и наложителни теми" - програмите на Иран за балистични ракети, ядрените му дейности след 2025 г. и основните регионални кризи в Близкия изток. Президентът на Русия Владимир Путин и френският му колега Еманюел Макрон призоваха за "стриктно съблюдаване" на иранската ядрена сделка. Президентът на САЩ Доналд Тръмп, който е яростен противник на ядреното споразумение с Иран, трябва да обяви на 12 май дали ще оттегли САЩ от него.



Тадж Махал може да бъде приватизиран

заради нов правителствен план, алармират защитници за опазването на паметниците на културата, цитирани от в. "Гардиън". Според проект на правителството исторически паметници могат да бъдат отдавани за "осиновяване" на големи компании, за да ги поддържат. В програмата са включени 95 от най-популярните културно-исторически обекти в Индия.

1048
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД