:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 338
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Маями ще гласува дали иска състезание от Формула 1

Местната власт в Маями ще гласува следващата седмица дали да подпише договор за състезание от Формула 1 по улиците на града от 2019 г. Това ще стане на 10 май, когато ще е обсъждането за 10-годишен договор с F1 - от 2019 до 2028 г. Тази среща е подкрепена от кмета Франсис Суарес и трима градски комисари. Американската компания "Либърти Медия", която е собственик на Формула 1, иска спортът да увеличи присъствието си в САЩ, а старт по улиците на Маями е на първо място в списъка с целите.

"Комисията в Маями предприе важна стъпка, която може да доведе F1 в града следващия сезон. Статутът на Маями като един от най-емблематичните и бляскави градове в света, съчетан със здравата си туристическа инфраструктура, прави града идеалната дестинация за Формула 1 и феновете на спорта", каза маркетинг директорът на F1 Шон Бърчис.

Още миналата година шефовете на спорта регистрираха като търговска марка "Гран при на Маями". Така бяха наричани състезания от Индикар и други серии, които не се провеждат в града вече няколко години.

В последните седмици се появиха слухове, че Формула 1 ще направи място за Маями, като се откаже от Гран при на Азербайджан. Организаторите в Баку обаче отрекоха това и уточниха, че имат договор за още 2 години с опция за още 5.
937
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД