:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 146
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Надал: Разбирам напълно Федерер

Световният №1 в тениса Рафаел Надал изрази подкрепа към своя най-голям съперник в исторически план Роджър Федерер. Носителят на 16 титли от Големия шлем сподели, че разбира мотивите на рекордьора с 20 отличия от най-престижната верига да пропусне целия сезон на клей.

"Да, разбирам го напълно. Той трябва да прецени какъв е залогът на клей. Федерер е в невероятна победна серия, но на клей е възможно да загуби повече двубои, а с това и част от ореола на непобедим играч, който има на другите настилки. Мисля, че тези два фактора са го накарали да вземе решението. Уважително е, докато работи за него... През 2017 г. се получи перфектно за него, защо да прави промени сега?", коментира Надал пред Madrid-Open.com, официалния сайт на "Мастърс" турнира в Мадрид, където другата седмица ще защитава поредната си титла.

Самият Федерер пък вчера обяви официално, че ще се завърне на корта в първия за годината турнир на трева - в Щутгарт (Гер, €656 015) от 11 юни. "Развълнуван съм да обявя, че ще участвам в "Мерцедес къп" през юни. С нетърпение очаквам да ви видя на тревните кортове в Щутгарт", написа в социалните мрежи Федерер, който не е играл от края на март, когато отпадна във II кръг на "Мастърс" в Маями.

За турнира в Щутгарт предварителна заявка е подал и Григор Димитров.
959
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД