:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 439
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шампионска лига

1/2-финал - реванш,: "Реал" - "Байерн" 2:2 (Бензема 11, 46; Кимих 3, Х. Родригес 63) (в първия мач 2:1)



Лига Европа

1/2-финали - реванши - днес, 22.05 ч.: "Атлетико" (Мадрид) - "Арсенал" (по БНТ1 и БНТ HD) (в първия мач 1:1), "Ред Бул Залцбург" - "Олимпик" (Марсилия) (по bTV Action) (0:2).



Спортният министър Красен Кралев

отправи покана към президента на УЕФА Александър Чеферин да вземе участие в Съвета на министрите от ЕС, отговарящи за спорта, която ще се проведе на 23 май в Брюксел. Самият Кралев ще води заседанието, а на него ще бъдат приети заключения за утвърждаване на европейските ценности чрез спорт и ще се обсъжда темата "Комерсиализация на елитния спорт и устойчивост на европейския спортен модел". Чеферин вече прие предложението и ще говори пред министрите.



Вратарят на "Манчестър Юн"

Давид де Хея стана безапелационен №1 за сезона в отбора, след като спечели и гласуването сред съотборниците си, и това сред феновете. На галавечерята по случай награждаването мениджърът на "Юнайтед" Жозе Моуриньо реши да даде и свой приз - той бе за 21-годишния Скот Мактоминей, макар че се е колебаел дали да не избере Неманя Матич.



"Челси" ще отправи

оферта през лятото към френския футболист на "Манчестър Юн" Антони Марсиал, съобщи в. "Дейли Телеграф". Според информацията лондончани са готови да платят 44 млн. паунда за Марсиал.



ФИФА ще плати авансово

по 2 млн. долара на федерациите на африканските държави, които ще участват на Мондиал 2018 в Русия това лято - Египет, Мароко, Нигерия, Тунис и Сенегал. Целта е да се избегнат скандали преди предишни световни първенства по футбол, където финалисти от Черния континент са били пред бойкот заради неполучени пари от футболистите за участието им в квалификациите. Подобни случаи имаше с националните отбори на Гана, Сенегал, Кот д'Ивоар и Камерун. Иначе на всеки финалист се полага минимум 8 млн. долара от наградния фонд плюс още 1.5 млн. за подготовка.

842
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД