:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 608
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Тръмп диктувал на лекаря здравното си досие

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Американският президент Доналд Тръмп лично съставил доклада за здравословното си състояние по време на предизборната си кампания 2015 г., когато беше съобщено, че ще бъде "най-здравият човек, който някога е бил избиран за президент на САЩ".
Доналд Тръмп лично диктувал на лекаря си какво да впише в констатацията за здравословното му състояние по време на президентската кампания през 2015 г. Това разкри в интервю за Си Ен Ен д-р Харолд Борнстийн, който е бил личен лекар на Тръмп от 1980 г. В разпространения през декември 2015 г. документ се казваше, че милиардерът ще е най-здравият човек, избиран някога за президент на САЩ. "Той ми продиктува цялото писмо. Не го писах аз", заяви лекарят Борнстийн.

"Тръмп беше подложен наскоро на пълен медицински преглед, който показа само положителни резултати... Кръвното му налягане е 110 на 65, а лабораторните резултати са удивително добри. Физическата му сила и издръжливост са забележителни. Мога да заявя недвусмислено, че ако бъде избран, г-н Тръмп ще е най-здравият човек, заемал някога президентския пост", се казваше в писмото, подписано от лекаря.

2
1420
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
02 Май 2018 19:52
Само така, Тръмп, тролене му е майката! Комунистите си бяха въобразили, че само те могат да тролят света: Октомврийска революция тук, свободна Ангола там, ама тоя филм претърпя пълно фиаско. Оказа се, развийшли, че троленето било 'пселютно разрешено за всички. Ми опраяйте се както можете оттук нататък.
03 Май 2018 08:38
"Той ми продиктува цялото писмо. Не го писах аз", заяви лекарят Борнстийн.


Подписът негов ли е? Негов е. Сега да не се оправдава.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД