:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Без три

основни волейболистки започна турнето на женския национален отбор в Белград. Селекцията на новия треньор Иван Петков е в сръбската столица за два приятелски мача срещу тима на домакините. С тима не пътуваха Добриана Рабаджиева, Христина Русева ("Галатасарай", Тур) и Петя Баракова ("Алба-Блаж", Рум), които участваха във финала на Шампионската лига. "Дал съм почивка на трите състезателки до 11 май. След това те се присъединяват към подготовката", обясни Петков пред BGvolleyball.com.



"Локо" (Вн)

е първият финалист в мъжкото хандбално първенство. "Железничарите" победиха съгражданите си от "Спартак" (Вн) с 36:30 и затвориха полуфиналния плейоф с 2-0. Резултатът в другата серия е 1-1, след като "Чардафон" надделя над "Добруджа" с 31:29 у дома. Решаващият трети мач е на 12 май в Добрич.



Шампионът

"Бизони" (Бл) и регионалният му съперник "Койоти" (Дуп) излязоха начело след I уикенд от новия сезон в Българската бейзболна лига (ББЛ). Рекордьорът с 22 титли на страната откри защитата на трофея с две победи срещу "Юнак" (Сф) - 8:1 и 10:0 в дабълхедър. Дупничани пък разгромиха "Академици" (Сф) със 17:1 като гости и записаха служебна победа с 9:0 като домакини заради неявяване на столичани. В голямото дерби между вицешампиона "Атлетик" (Сф) и бронзовия медалист "София Блус" бяха разменени по една домакинска победа 10:4 за "блусарите" и 9:8 за "атлетите".
678
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД