:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 328
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

И главният прокурор на щата Ню Йорк е обвинен в секстормоз от 4 жени

Ерик Шнайдерман, активен привърженик на движението #MeToo, беше принуден да подаде оставка
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Главният прокурор на щата Ню Йорк Ерик Шнайдерман подаде оставка часове след като четири негови бивши приятелки разказаха през медии, че той е упражнявал физическо насилие над тях. Той отрича обвиненията.
Главният прокурор на американския щат Ню Йорк Ерик Шнайдерман (63 г.) подаде оставка, след като четири жени го обвиниха в сексуално насилие, съобщиха информационните агенции. Две дами направиха скандалните разкрития в интервю за сп. "Ню Йоркър", а останалите две засега запазват анонимност. Мишел Манинг Бариш и Таня Селваратнам твърдят пред изданието, че инцидентите са станали, докато са имали интимни връзки с Шнайдерман в последните години. Според тях подалият оставка главен прокурор на щата Ню Йорк насилствено ги душил и им нанасял удари, заради което им се налагало да търсят медицинска помощ. Те обаче не са подали жалби в полицията. Потърпевшите допълват, че обикновено това се случвало след консумацията на алкохол. Една от пострадалите твърди, че Шнайдерман я е заплашил, че ще нареди да бъде подслушван телефонът й. Трета жена споделила с Бариш и Селваратнам, че също е жертва на секстормоз от страна на прокурора, но се страхувала да се разкрие.

Ерик Шнайдерман твърди, че не е насилвал никого, не си е позволявал да прави секс без съгласието на партньорката си, а отношенията му с оплакалите се жени са включвали "ролеви игри и други доброволни сексуални актове". Ерик Шнайдерман заяви, че тези твърдения, макар и да не са свързани с пряката му работа, ще му попречат да върши задълженията си като главен прокурор и обяви оставката си. Малко след като той подаде оставка, от прокуратурата в Ню Йорк обявиха, че започват разследване на твърденията за престъпно поведение на Шнайдерман. Бившата му съпруга Дженифър Кинингъм публикува официално съобщение в защита на Шнайдерман, в което казва, че обвиненията не отговарят на "човека, когото познавам". Тя изобщо не можела да повярва, че обвиненията са истински.

Ерик Шнайдерман е от Демократическата партия, отявлен критик на президента на САЩ Доналд Тръмп и един от изявените привърженици на движението #MeToo, сформирано от жертвите на сексуално насилие. През февруари той заведе дело срещи филмовия продуцент Харви Уайнстийн и компанията му след разследването за сексуални посегателства. Той обвини компанията, че е нарушила щатски закон, като не е защитила служителите си от "сексуален тормоз, заплахи и дискриминация".





4
1118
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
08 Май 2018 20:17
Хахахахаха--познайте кое е общото между Спитцър, Уийнър, и Шнайдерман!
08 Май 2018 20:30
Като отмине тая кампания, предполагам, ще сме свидетели на Кампанията на Пренебрегнатите и Неуважените - в смисъл брутален/хулигански отказ с неподходящи думи или коментари, уронващи честта и достойнството на Пренебрегнатата/Неуважената...

Руският ми е много слаб, но имат хубава поговорка за тези тамошни истерии: с жиру бесяться!

Някой да спусне нещо в подобен смисъл на английски!
08 Май 2018 20:33
Ганий, ето ти едно от мен: кафА!
08 Май 2018 20:35
Лявото шнайдерманче било извратено: плюело и бъхтяло митутата. За момента на митутата им харесвало, или поне било поносимо, понеже $$$ нали. Но когато $$$ 'зели да свършват, митутата решили да се стормят--и ей го(в)на!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД