:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шеф в "Левски" не знае дали Делио Роси ще остане

СНИМКА: СПОРТАЛ
Героят от финала - вратарят на "Славия" Георги Петков (вляво), след мача направи жест, като отиде да успокоява разстроения си колега от "Левски" Божидар Митрев.
Изпълнителният директор на "Левски" Красимир Иванов призна, че не знае дали треньорът Делио Роси ще продължи да води тима. Иванов обясни, че тепърва ще говори със собственика на клуба Спас Русев.

"Материализира се най-лошият ни кошмар, думите са излишни. Аз като изпълнителен директор няма зад кого да се крия, отговорността очевидно е при мен. Това е голямо разочарование за нас и трябва да помислим какво и защо правим. Не мога да ви кажа дали Делио Роси ще остане, очевидно ще ни трябва време да се посъвземем, защото водени от емоциите, може да се вземат грешни решения. Очевидно промените са задължителни", каза Иванов, който обясни, че отборът е показал по-добра игра и резултати срещу "далеч по-класни отбори от "Славия". По думите на директора основната цел пред "Левски" сега е да завърши на трето място в Първа лига.

Роси също призна, че не знае дали ще остане и че това зависи от ръководството на тима. За самия мач италианецът каза: "Играхме само ние, но те победиха, а историята помни победителите."

Вчера Националният клуб на привържениците на "Левски", както и тръст "Синя България" подкрепиха отбора и треньора с декларация, в която казват, че играчите са се раздали докрай, но това не е било достатъчно.
14
1815
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
14
 Видими 
10 Май 2018 22:58
КЗЛ!
10 Май 2018 23:00
Гошо Петков завинаги в сърцата ни!
11 Май 2018 00:25
Долу ръцете от Дедо Руси!!!
11 Май 2018 03:46
Ето какво написа синьото журналистче Ивайло Димитров:
"Удобен съперник, пълен стадион и благоразположен съдия..."
Наистина уникално!

А доносниците подкрепиха отбора и треньора с декларация, в която казват, че играчите са се раздали докрай, но това не е било достатъчно.

Велико! Божествено!

Цяла пролет БФС и съдиите измисляха разни конспиративни игрички за да прецакат ЦСКА, в шампионата успяха, за купата ...почти...,
Но... Кой е виновен за подуенци, ....не е съдията, не е удобния съперник, не са сините терористи (цитат от Спас), не са и играчите и треньора (цитат от декларацията на терористите)
Виновен е , според Томислав Русев: "Някой много гадно е проклел Левски!"
Гениално!

А според мен, виновен е Перуката , защото влезе в болница да му правят операция за смяна на мокета и.. изпусна конците.
11 Май 2018 04:06
Фен клуб "Сектор Г" не пропусна да публикува обръщение след загубения от Левски финал за Купата на България.

В нея се казва (без редакторска намеса):

"Здравейте, приятели!

Усещате ли тишината? Тя отново си има цвят! Едва ли има някой от нас, който да не обича тези нощи, в които заспиваш с усмивка и тя не пада от лицето ти чак до сутринта! А тогава се събуждаш с мисълта, че нещо се е променило в положителна посока. Че нещата са се наредили и балансът във вселената отново е възстановен. Онзи горе гледа, бъдете сигурни!

Неправилно отмененият гол на Енрике и умишленият опит на тиам да прекрати кариерата на Каранга не са му убегнали. Знаете ли на кого обаче му убягна точният мерник снощи? Точно така - същото ч***********о същество - тиам, а също Гомез и Прохазка.

Нашите безмозАчни приятелки от покрайнините на София отново ни зарадваха с поредното си гротесково представление, написвайки нова сребърна страница в срамната си история. По всичко изглежда, че "мустакът" се превръща от проклятие в съдба за "сините" клеВEтници".

11 Май 2018 09:26

Ти да видиш!
11 Май 2018 12:37
https://www.youtube.com/watch?v=vXmflkohf_I

Шиши и Мутрьо са собственици на Левски...
11 Май 2018 13:19
Станимашкия стражар отново даде фира.
12 Май 2018 20:15
Какво порно преставление си спретнаха зелените човечета и доносниците. Мачът предвиден за равен, като се стигна до 1:1, но нелепия автогол на подуенци, доведе лудите бързо да се "преструктурират" за да се стигне до 2:2.
Миналата седмица , двата сателита на лудите, лесна и металик-сопот също си спретнаха порно за 3:2.
12 Май 2018 20:20
statistic 12 Май 2018 20:15
Какво порно преставление си спретнаха зелените човечета и доносниците. Мачът предвиден за равен, като се стигна до 1:1, но нелепия автогол на подуенци, доведе лудите бързо да се "преструктурират" за да се стигне до 2:2.

Синята Мечта е по-жива от всякога!
Изключително ценен хикс на Геренските Виртуози като гост оставя отворен въпросът за Титлата...
13 Май 2018 09:22
Скандал избухна в Гърция след финала за Купата на страната, спечелена от ПАОК след победа с 2:0 над шампиона АЕК. Футболистите от солунския тим си нахлузиха маски с лика на скандалния президент на клуба Иван Савидис, който стана причина за спирането на местното първенство през март.

Тогава той прекъсна двубоя от първенството срещу АЕК заради незачетен гол на ПАОК. Скандалното в случая беше, че той излезе на терена с пистолет.

От ПАОК провокираха и със специалните фланелки, които бяха поръчали за случая. На тях беше изписано “Дубъл”, с което от клуба показаха, че не признават титлата на АЕК.


Гръцкото БФС и гръцкият Перука вместо да изгонят ПАОК от гръцката А група след скандалния мач на 11.03.2018 , когато собственика на ПАОК извади отбора от терена с пистолет на кръста, и да ги пратят в гръцката Б група, ... , какво направиха, ... Оставиха ПАОК да си играе до края на първенството, ... Дори ПАОК взеха купата онзи ден , и СЕГА ще играят в квалификациите за ШЛ.

Е, затова няма футбол в Гърция, а при нас футбола цъфти и връзва.
Натисни тук
15 Май 2018 07:15
Станимашкия стражар отново даде фира.

Провери дали не е при г-жа Николова!
15 Май 2018 16:35
(снимка: натиснете тук)
16 Май 2018 07:22
Кирчо космонавта, наистина от малък е левскар!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД