:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Силвио Берлускони даде зелена светлина

за евентуално споразумение за управляваща коалиция в Италия между съюзената с неговата партия "Напред, Италия" крайнодясна Лига и антисистемното Движение 5 звезди. Така може да бъде преодоляна политическата безизходица, в която изпадна Италия след парламентарните избори на 4 март, предаде Би Би Си. В момента се водят преговори между Движение 5 звезди и Лигата, които трябва да се споразумеят кой да бъде премиер и каква да бъде програмата им за управление. Лигата и Движение 5 звезди имат мнозинство от 7 гласа в Сената и 32 гласа в Камарата на депутатите и ще могат да разчитат при всяко гласуване на подкрепа или поне на добронамерено въздържане на "Форца Италия".



Новият арменски премиер иска Нагорни Карабах

да участва в преговорите с Азербайджан, заяви Никол Пашинян по време на своята визита в спорния регион, предадоха агенциите. Планинският регион, който е част от Азербайджан, де факто се управлява от етнически арменци, които обявиха независимост от Баку по време на избухналия през 1991 г. конфликт. Въпреки договореното през 1994 г. примирие Азербайджан и Армения продължават да се обвиняват за извършването на атаки в района на Нагорни Карабах и по границата. "Готови сме да продължим мирните преговори", каза Пашинян на пресконференция в столицата на региона Степанакерт след среща с лидера му Бако Сахакян. Противостоянието между Армения и Азербайджан се засили през последните три години и най-малко 200 души бяха убити при сблъсъци през април 2016 г., което доведе двустранните отношения до най-ниската им точка от години.

1224
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД