:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Босът на ПСЖ: Неймар остава в Париж 2000%

Президентът на новия шампион на Франция "Пари Сен Жермен" - Насер ал-Хелаифи, обяви гръмко, че суперзвездата Неймар ще остане в тима и през следващия сезон. Най-скъпият футболист в историята, който бе привлечен миналото лято от "Барселона" срещу €222 млн., упорито е свързван с трансфер в другия испански гранд - "Реал" (Мадрид).

"Аз съм 2000% сигурен, че той ще остане в Париж - заяви катарският бос. - Медиите в Испания разправят техните си истории още от октомври. Няма да отговарям на слухове. Нямам време за това. Просто съм сигурен, че Неймар ще продължи да бъде играч на ПСЖ."

Ал-Хелаифи говори разпалено пред репортерите по време на празненствата за седмата титла в историята на "Пари Сен Жермен". Парижани отдавна си гарантираха първото място, но получиха купата след последното си домакинство за сезона - срещу "Рен" (0:2) в предпоследния кръг. Столичани играха без голяма част от титулярите си, на които треньорът Унай Емери дава почивка заради предстоящото участие на повечето от тях на световното първенство в Русия.
2
873
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
14 Май 2018 09:23
Неймар, Ал-Хелаифи, Унай Емери - все типични франзуци.
14 Май 2018 10:51
ПСЖ е собственост на държавата Катар, естествено е президентът на клуба да е оттам. Емери е испанец, също нормално ф клубния футбол. Неймар може и да остане ф ПСЖ, ако успеят да го намерят и убедят да не бега.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД