:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Домусчиев: С играта от пролетта не сме за Шампионската лига

"Лудогорец" ще продава футболисти само при "много бомбастична оферта"
СНИМКА: SPORTAL.BG
Футболистите на "Лудогорец" празнуват шампионската купа на България за седми пореден път.
Най-добрият български футболен отбор през последните години - "Лудогорец", в момента няма шанс за нов пробив в Шампионската лига. Така смята собственикът на разградския клуб Кирил Домусчиев, който все пак е оптимист, че при подходящо надграждане на състава тимът ще успее да влезе за трети път в групите на най-комерсиалния клубен турнир в света.

"Трябва да мислим за квалификациите. Или играем в Европа, или не играем. Няма етапи - посочи Домусчиев. - Има нужда от селекция. При всички положения трябва да се вземат няколко играчи. Надявам се да се вземат подходящите нови попълнения, за да се усили конкуренцията. С новите правила за Шампионската лига ще ни бъде значително по-трудно, а с тази игра, която показахме през пролетта, ще е почти невъзможно. Трябва да сме реалисти и да се вземат мерки. Ако човек не вярва, никога няма да постигне успехите. Винаги сме вярвали в нашите възможности."

Босът говори след награждаването на "Лудогорец" със седмата поредна шампионска купа, която е и втора поредна в създадената през 2016 г. Първа професионална лига. Разградчани получиха отличията си пред пълните трибуни на "Лудогорец Арена" след равенството 2:2 срещу "Левски" в 36-ия кръг.

Домусчиев добави, че на този етап няма да бъдат продавани футболисти, "освен ако няма някоя много бомбастична оферта". Засега единствената конкретна оферта е от турския "Ризеспор", който има интерес към Клаудиу Кешерю. Според в. "Сабах" новакът в турската Суперлига е готов да плати €3,5 млн. за румънския голмайстор, който миналата вечер вкара от дузпа своя 26-и гол от началото на сезона в българското първенство. Представители на "Ризеспор" изгледаха на живо мача с "Левски" и се очакваше вчера да започнат преговори за Кешерю на място в Разград.
794
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД