:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 303
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Цветан Соколов подписа за още 3 г. с "Кучине Лубе"

Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов подписа нов, и то 3-годишен, договор с италианския "Кучине Лубе" (Чивитанова), с който миналата година стана шампион, а през тази загуби финала срещу "Перуджа" с 2-3 победи.

Клубът от Чивитанова има защо да задържи българския диагонал, тъй като той продължава да се представя великолепно и миналата нощ го изведе и до мача за трофея в Шампионската лига. Соколов бе най-резултатен с 20 т. (2 блока, 3 аса) при победата с 3:1 (21, -22, 15, 18) на полуфинала в Казан (Рус) над полския ЗАКСА. Така късно снощи "Кучине Лубе" се изправи за трофея срещу домакина на турнира "Зенит" (Казан), който отстрани с 3:0 (22, 20, 20) новия италиански шампион - "Перуджа".

След този мач обаче трябва да бъде взето решение дали Соколов ще може да помогне на националния отбор в Лигата на нациите и най-вече на световното първенство наесен. Топ нападателят има хронична травма на коляното на десния крак и след преглед в италианска клиника е установено, че се нуждае от операция. В момента той играе на обезболяващи инжекции и трябва да реши дали да се оперира след финала в Казан, което обаче ще го извади и от срещите за Лигата, и от световното първенство.

Селекционерът на националите Пламен Константинов обяви, че ако Соколов отсъства, диагонали ще бъдат ветеранът Боян Йорданов (35 г.) и Николай Учиков, на този пост е и Велизар Чернокожев.
737
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД