:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 321
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" тества нигериeц

Джуниър Локоса почва тренировки в Разград и се надява да играе на Мондиал 2018
СНИМКА: СПОРТАЛ
Последният мач на Димо Бакалов (в средата) за "Локомотив" (Пд), преди да подпише отново с "Лудогорец", бе в реванша срещу "Славия" от 1/2-финалите за 7-10 място в Първа лига. "В този отбор прекарах много хубави 3 години. Създадох много приятели", каза атакуващият халф след победата на пловдивчани с 3:0.
Нигериец изненадващо ще започне проби в "Лудогорец" още преди да е приключил настоящия сезон в България. 24-годишният атакуващ халф Джуниър Локоса се очаква днес да започне тренировки в Разград.

За начало той ще се подготвя с дублиращия тим на шампионите, като треньорът на представителния състав Димитър Димитров ще прецени дали да го повика и за лятната подготовка и съответно дали да му бъде предлаган договор. Локоса играе в родината си за средняка "Кано Пиларс", но прави силен сезон и към момента има 18 попадения. Това е забелязано от селекционера на нигерийския национален отбор Гернот Рор, а отделно поканата за проби може да натежи за включването на играча в разширения състав за световното първенство по футбол в Русия.

Към момента "Лудогорец" има вече едно сигурно попълнение за следващия сезон - Димо Бакалов, който досега игра за "Локомотив" (Пд) и се връща при разградчани, където бе от 2011 до 2014 г. Тогава обаче той не успя да се наложи като титуляр.

"Ще се опитам да се преборя с конкуренцията в Разград, защото вече съм по-зрял футболист", заяви Бакалов (29 г.) след победата на пловдивчани 3:0 над "Славия" в 1/2-финал-реванш за 7-10 място. Той обаче ще пропусне двубоите за 7-ата позиция срещу "Черно море", тъй като е помолил ръководството на "Локомотив" да получи почивка, предвид ранния старт на подготовката на разградчани в началото на юни.

Впрочем, доста от чужденците в "Лудогорец" вече са пуснати във ваканция, макар тимът да има още два мача до края на сезона в Първа лига - гостуване срещу "Берое" днес и домакинство срещу "Ботев" (Пд) в неделя. Тяхната почивка е удължена, тъй като повечето от тях имат далечни пътувания. Това ще даде възможност на Димитър Димитров да тества повече резерви и млади играчи в оставащите две срещи.

Междувременно "Спортал" съобщи, че бразилецът Лукас Саша е решил да остане и през следващия сезон в "Лудогорец". Към него имаше интерес от израелски клуб. Саша остави отлични впечатления в тамошното първенство по време на престоя си в "Апоел" (Тел Авив) от 2013 до 2015 г.
 Джуниър Локоса
1022
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД