:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Белград обвини НАТО за скока на онкозаболяванията

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Сръбският президент Александър Вучич смята, че резкият скок на онкологичните заболявания в страната се дължи на бомбардировките на НАТО, извършени през 1999 г.
Сръбският президент Александър Вучич обвини бомбардировките на НАТО от 1999 г. за резкия скок на онкологичните заболявания в страната, предадоха местните медии. Той обяви това по време на откриването на нов Онкологичен институт в Белград. Вучич определи натовските удари над бивша Югославия като "безпрецедентно престъпление". Тогава силите на Алианса използваха оръжия, съдържащи обеднен уран.

Според Вучич сръбските лекари били убедени, че тези оръжия сериозно са засегнали здравето на младите сърби. "Днес в Онкологичния институт научих, че все повече и повече деца са диагностицирани с рак в нашата страна. Ще бъда искрен и ще кажа, че никога не съм вярвал напълно на теориите за обеднения уран, че за всички наши проблеми са виновни онези, които ни бомбардираха през 1999 г. Разговарях с лекарите и разбрах, че обедненият уран е сред многото фактори, причиняващи рак", посочи Вучич.
3
1477
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
14 Май 2018 21:37
Е то и в пограничните райони на България е така, но докато #някой демонстрира служебни бутонели и ходят на закуски в Белата колиба нема да чуем таквиз речи.
14 Май 2018 21:38
Питайте Козяк - нема никаква връзка. ЗаклеваТ се.
14 Май 2018 21:46
Белград обвини НАТО за скока на онкозаболяванията

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Сръбският президент Александър Вучич смята, че резкият скок на онкологичните заболявания в страната се дължи на бомбардировките на НАТО, извършени през 1999 г.
Сръбският президент Александър Вучич обвини бомбардировките на НАТО от 1999 г. за резкия скок на онкологичните заболявания в страната,


Прави са. Да не забравя за косовският тероризъм, нарко и човешки трафик и търговията с органи.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД