:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Военните конфликти и природни бедствия увеличават

броя на гладуващите по света, предупреди генералният директор на Организацията по прехраната и земеделието на ООН (ФАО) Жозе Грациано да Силва, цитиран от информационните агенции. През 2016 г. гласуващите по света са били 815 млн. души, или 11% от населението на Земята. Това е с 35 млн. души повече спрямо 2015 г. "За съжаление предварителните данни за 2017 г. сочат, че се запазва тенденцията за увеличение на броя на гладуващите", каза Да Силва.



Германия трябва да увеличи разходите

си за отбрана, заяви канцлерът Ангела Меркел по време на среща с военнослужещи в столицата Берлин, цитирана от електронното издание "ИЮ Обзървър". Според нея постигането на определената от НАТО цел от 2% от БВП "не е напълно непостижимо". Германия е изхарчила 37 млрд. евро за отбрана през 2017 г., а военният й бюджет се нарежда на девето място в света. Меркел разговаря с военните в навечерието на парламентарните дебати за бюджета на страната.
1
1193
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
16 Май 2018 03:01
Липсват данни които да дадат представа за цялостната картина на проблема. Хайде сега и малко данни за процентите от 1945 до днес. То ясно че с нарастване на абсолютния брой на населението на земята се увеличава и броя на гладуващите ако процента не е променен.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД