:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Екснационалът

Красимир Чомаков ще направи бенефиса си на 9 юни на ст. "Марица" в Пловдив, където започна кариерата му. Това ще е ден след като той ще навърши 41 г. Чомаков прекрати кариерата си през 2010 г., но досега не е организирал прощален мач. Той е играл още за ЦСКА, "Спартак" (Пд), гръцкия "Паниониос" и няколко италиански клуба, сред които "Лече" и "Кремонезе". Има 18 мача и 5 гола за мъжкия национален отбор.



Бившият

футболист на "Левски", "Черно море" и "Славия" Живко Атанасов влезе като резерва в 76-ата мин. за "Витербезе" (Кастрензе), който отстрани с 2:1 като домакин "Карарезе" в плейофен мач от втория кръг за влизане в Серия Б.



Двама мениджъри

от английската Висша лига се разделиха с постовете си вчера. Уволнен от "Евертън" беше мениджърът Сам Алърдайс (63 г.), който зае поста през ноември м.г. Той ще получи неустойка от 6 млн. паунда по оставащия си договор, който бе до лятото на 2019 г. Фаворит за нов мениджър на "Евертън" е португалецът Марко Силва, който е водил преди "Хъл Сити" и "Уотфорд". Дейвид Мойс пък напусна "Уест Хем", след като не бе подновен краткосрочният му договор. Той все пак успя да постигне основната си цел и да спаси лондонския тим от изпадане.





Хосеп Гуардиола

очаквано бе обявен за най-добър мениджър в английската Висша лига за изминалия сезон, през който той спечели начело на "Манчестър С" шампионска титла и подобри няколко рекорда. Наградата е на Английската асоциация на треньорите по футбол.



Екснаставникът

на английския национален отбор Стив Макларън (57 г.) през следващия сезон ще води втородивизионния "Куинс Парк Рейнджърс". Целта му ще е да се пребори за влизане във Висшата лига. Макларън за последно бе консултант в "Макаби" (Тел Авив). Преди това е водил "Твенте", "Волфсбург", "Нотинтам Форест", "Мидълзбро", "Дарби Каунти" и "Нюкасъл".



"Барселона"

е договорил привличането на френския защитник Клеман Ленгле (22 г.) от "Севиля", като ще плати за правата му около 30 млн. евро и ще подпише договор за 5 сезона, съобщи в. "Мундо Депортиво".

869
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД