:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" готви селекция без треньора

"ЦСКА-София" вече работи усилено по лятната си селекция, сочат различни източници. Това обаче става, без да е назначен постоянен треньор за следващия сезон, т.е. наставникът ще завари играчи, които са привлечени без одобрението му. Според "Топспорт", една от целите пред втория в класирането на Първа лига е Веселин Марчев от "Локомотив" (Пд). Има индикации за интерес към национала Камен Хаджиев от "Берое", а Дир.бг съобщава, че на клуба е предложен и вратарят на "Майнц 05" Рене Адлер, бивш германски национал. Отделно клубът е близо до подпис с чуждестранен нападател за заместник на Фернандо Каранга, който почти сигурно ще бъде продаден.

Знае се също, че ръководството на "ЦСКА-София" обмисля различни варианти за нов треньор, най-вече от чужбина. Има и вариант временният наставник Христо Янев да бъде оставен. Неговите шансове се повишиха след победата с 3:2 над "Левски". След мача Янев намекна, че се надява да бъде оставен: "Догодина ще бъдем много силен отбор. Въпроси за бъдещето ми са в сферата на хипотезите. Стремим се с моя екип да бъдем перфектни в това, което правим. ЦСКА ме зарежда винаги с положителна енергия."
1
1271
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
17 Май 2018 07:57
"Оказа се, че даже имало манифестации в израз на благодарност към Големия брат, задето повишил дажбите шоколад на двайсет грама седмично.( жожето помашко и то си прави манифестации и селянии с хеликоптери) А едва вчера, помисли си той, беше съобщено, че дажбата ще бъде намалена на двайсет грама седмично.( титлата и купа на България ???) Възможно ли бе да преглътнат такова нещо само за двайсет и четири часа?( 8-0 , и безкрайните обидии бой в Ловеч по нареждане на ганчевка :evil: ) Да, бяха го преглътнали.(киро гела плаща гаранцията на криминалите подчовеци дето сега са взели контрола на Сектор Г - сега обаче плакате ,декларации ) Парсънс с глупостта си на животно лесно го бе преглътнал. Безокото същество от другата маса го бе преглътнало ревностно, страстно, с неудържимото желание да проследи, разобличи и изпари всеки, който би намекнал, че миналата седмица дажбата е била трийсет грама.( имаше декларации на тема подигравка с името и емблемата на ЦСКА , имаше и много други неща-тогавашната групировка аналминалс дето сега им диктува на отрепки като варненската курвичка) И Сайм по някакъв по-сложен начин, изискващ двумисъл, също го бе преглътнал. Нима единствено той притежаваше памет? От телекрана продължаваше да се лее баснословната статистика. В сравнение с миналата година имаше повече храна, повече дрехи, повече къщи, повече мебели, повече тенджери, повече гориво, повече кораби, повече вертолети, повече книги, повече бебета — повече от всичко, освен купа ,титла , нов стадион ,милиони инвестиции -неща заради които изметта се изсра на АРМИЯТА и стана литекс "
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД