:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Чешкият президент описа властите в Косово

като "наркомафиоти, които се финансират от военни престъпления", информира сръбското радио B92. Милош Земан е направил коментара по време на посещение в град в източната част на Чехия, след като е получил бутилка ликьор като подарък от сръбски поддръжник. Дарът бил в знак на благодарност във връзка с последователната позиция на Земан да не се среща с косовските власти и да не назначава посланик на Чехия в Прищина. Информацията съобщи агенция Бета, позовавайки се на сайта ParlamentniListy.cz, който според агенцията е проруски. "Винаги говоря за тези представители (на Косово) като представители на наркомафия, които се финансират от военни престъпления", е цитиран да казва Земан. Държавният глава бил попитан от свои поддръжници как ще се справи с журналистите в страната, а отговорът според съобщението бил: "Знаете, мисля, че е най-добре да не се спори с тях, макар че понякога имам усещането, че са необходими няколко шамара".



Новото правителство на Италия ще поиска

незабавно отмяна на санкциите на ЕС спрямо Русия, пише "Хъфингтон пост Италия", като се позовава на коалиционното споразумение между движението "5 звезди" и "Лига". Споразумението, което е с дата 14 май, все още не е подписано от лидерите Луиджи де Майо и Матео Салвини. "Русия не е заплаха, а икономически и търговски партньор на Италия", се казва в документа. Италианските дългови книжа и акции се намират под натиск от продажби, след като беше оповестена проектопрограма за коалиционно управление, в която се настоява за опрощаване на огромния държавен дълг на Италия в размер на 250 млрд. евро.

1
1240
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
17 Май 2018 00:24
Чешкият президент описа властите в Косово като "наркомафиоти, които се финансират от военни престъпления"
Те и нашите власти са същите.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД