:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 427
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В Македония обявиха новия треньор на "ЦСКА-София"

Чедомир Яневски се е съгласил на заплата от 50 000 евро, твърдят в родината му
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Добрите показатели на Чедомир Яневски в клубовете, които е водил, са провокирали ръководството на "ЦСКА-София" да насочи вниманието си към македонеца като вариант за треньорския пост.
Вече има изявен фаворит за нов треньор на "ЦСКА-София". Това е македонецът Чедомир Яневски (56 г.), като в родината му дори твърдят, че той вече се е съгласил да води българския тим. Изданието sitel.com.mk дори излиза с информация, че специалистът ще получава 50 000 евро месечна заплата.

Индикациите от последните седмици са, че от "ЦСКА-София" търсят наставник от чужбина, като имаше вариант със сърбина Владан Милойевич, но той предпочете да преподпише с "Цървена звезда". Яневски има две предимства - че няма проблем с езикова бариера и че има богат опит. Той е спечелил Купата на Белгия с "Брюж" през 2007 г., а след това е водил още три белгийски клуба - "Монс", "Мускрон" и "Беверен", както и два кипърски - "Етникос" и "Еносис". Бил е начело още на "Цървена звезда" и македонския национален отбор, а през миналия сезон постигна исторически успех, вкарвайки "Вардар" за първи път в груповата фаза на Лига Европа.

От "ЦСКА-София" към момента не коментират информациите. За сметка на това съобщиха, че националът Станислав Манолев е претърпял операция на дясното коляно, след като се оказа, че е скъсал вътрешна връзка по време на последното дерби с "Левски" (2:2). Той ще е извън игра за около три месеца.

Освен Манолев последния мач за сезона - неделното домакинство срещу "Берое", ще пропуснат контузените Фернандо Каранга, Георги Китанов, Александър Дюлгеров и Укра. Освен това Рубен Пинто и Тиаго Родригес са получили по-дълга почивка и се прибраха в Португалия. Срещу "Берое" няма да играе и Едвин Джеси, който е повикан в националния отбор на Гана за контролите срещу финалистите на Мондиал 2018 Япония и Исландия. Бразилецът Жеферсон, който също получи травма срещу "Левски", обаче трябва да е на линия за неделния мач.

12
1820
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
18 Май 2018 07:43
Шо е маке - се е юнак!
18 Май 2018 08:00
Споменават и Чичовото!
18 Май 2018 10:30
Коя е тая стопанска дейност, която може да си позволи заплата на един човек от 100 000 български нови лева, без тази организация да е банка ???
Наркотици ли продават, проститутки ли имат на водопой, с лекарствен бизнес ли се занимават, петролни цистерни ли прекарват през Драгоман без мито ?
Кажете де, от къде са тия пари, че да ги дават за заплати не само за треньора, ами и за играчи !!
НАП веднага да направи ревизия и да си събере дължимото.
А вестниците да публикуват тоя успешен модел, при който една фирма изкарва такива невероятни пари.
18 Май 2018 10:46
Kempes, пране на парици и "Efbet". Особено второто.
Както беше писал преди години един участник във форума на в-к "7 дни спорт", футболът в целия свят се издържа от залагания. И това ще продължава докато има желаещи да залагат.
18 Май 2018 10:50
Споменават и Чичовото!

18 Май 2018 14:26
Споменават и Чичовото!

И Вуйчовото!
19 Май 2018 02:51
Жув ли си ра? Да го бараЖ на Локото
19 Май 2018 08:06
заплата на един човек от 100 000 български нови лева, без тази организация да е банка

И с тази заплата не може да стигне заплатата на дедо Нульо.
20 Май 2018 10:10
Жув ли си ра? Да го бараЖ на Локото

Обади се да те черпя три кебапчета и една бира на Джамура!
20 Май 2018 13:40
7-ЗВЕЗДЕН ЦСКА СЕ ВЪРНА ПРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ!ЦСКА отново е при професионалистите! Закономерното се случи след фирмена победа със 7:1 над Германея (Сапарева баня) на стадиона в Драгалевци, която направи лидерът в Трета лига недостижим за преследвачите два кръга преди края. След 32 мача, в които армейският тим остана непобеден, е време за фиеста – шампанското по случай титлата бе отворено още на терена, заедно с феновете. След два сезона по села и паланки, след хиляди трудности, мъки, малки и големи победи, най-великият футболен клуб в България се връща в професионалния футбол и през новия сезон ще кара съперниците да треперят във Втора лига. Вече само една стъпка ни дели от голямото завръщане – в елита на страната. Мачът със симпатягите от Германея, в чиито редици се подвизават бивши заслужили армейци като Ради Димитров, Боби Ангелов, Георги Младенов, Кристиян Петров и Милен Иванов, бе оспорван само в първите десетина минути. В 13-ата минута направилият страхотен двубой Андон Гущеров изведе с хубав пас Петко Петков и таранът безпроблемно откри. Десетина минути по-късно капитанът Котев матира отбраната на съперника с глава след центриране на Емил Гъргоров, а интригата окончателно бе ликвидирана с елегантно попадение на Гущеров. След почивката над стадиона заваля, но за разлика от феновете, за които специално бяха подготвени дъждобрани, вратата на Германея нямаше кой да я опази. Червената вихрушка стовари още четири попадения – в 47-ата минута феноменалният Гущеров матира брилянтно съперниковия вратар, а десетина минути по-късно машината Петко Петков вкара в свой стил петото попадение. Крайният резултат оформиха включилите се отлично като резерви Йоан Маринов и Николай Хаджиниколов в края на двубоя. Ентусиазираната публика напираше да нахлуе още преди края на мача, а след последния сигнал отбор и агитка се сляха в едно в центъра на терена, за да извикат мощно: „Шампион е ЦСКА!“ Така бе направена и 32-ата стъпка. Остават още две до голямата цел -32-ата титла и никой, който истински обича ЦСКА, не се съмнява в тях. Честито, армейци! Съставите ЦСКА: 33. Е. Михайлов, 39. Кр. Михайлов, 6. Котев, 3. Зюмбюлев, 76. Атанасов (27 – Гроздин), 22. Васев, 10. Павлов, 20. Таушанов (77. Хаджиниколов), 23. Гъргоров, 99. Гущеров, 19. Петков (17. Маринов) Германея: 1. Спасов, 19. Аргиров, 3. Славчев, 5. Р. Петров (6. Ангелов), 22. Георгиев, 28. М. Димитров, 4. Р. Димитров, 8. Иванов, 11. Петров, 10. Манолов, 13. Чечев (7. Йосифов) Голмайстори: 1:0 Петков 13, 2:0 Котев 29, 4:0 Гущеров 34, 47, 5:0 Петков 61, 5:1 Манолов 64-д., 6:1 Маринов 83, 7:1 Хаджиниколов 90
20 Май 2018 15:42
Гъче, да не си станал хАрмейче? Няма да се учудя, след всичките резили...а и още един чука на вратата.
20 Май 2018 15:57
Митре, майната му на футбола! Кажи кога ще се напием?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД