:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Лондон се готви да остане в митническия съюз и след 2021 г.

Тереза Мей
Великобритания е готова да остане в митническия съюз на ЕС и след 2021 г., твърди британският в. "Дейли телеграф". Водещи министри в кабинета на премиера Тереза Мей са на мнение, че така ще се избегне физическа граница с Ирландия, ако предвидената в едно от правителствените предложения технология за граничен контрол не е готова навреме за 2021 г. Официални лица са предупредили, че тя може да се забави до 2023 г. Премиерът на Ирландия Лео Варадкар призова Великобритания да обясни как планира да запази границата отворена или ще бъде изправена пред провал на преговорите за сключване на споразумение за Брекзит.

Евролидерите ще направят оценка дали е постигнат напредък на преговорите с Обединеното кралство на срещата на върха в края на следващия месец. Те искат да бъде сключена сделка до октомври, за да може парламентите да я ратифицират." Ако не постигнем реален, съществен напредък до юни, ние сериозно трябва да се замислим дали изобщо ще сключим споразумение за Брекзит", подчерта още Варадкар. Главният преговарящ по Брекзит от името на ЕС Мишел Барние заяви, че от март насам няма постигнат съществен напредък по преговорите за Брекзита.



1598
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД