:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 303
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Волейболистите

от националния отбор загубиха първата си контрола срещу Русия в Москва преди началото на Лигата на нациите. Селекцията на Пламен Константинов отстъпи с 1:3 (-14, -25, -20, 22), като четвъртият гейм бе изигран по допълнителна уговорка между двамата треньори. Най-резултатен за България бе капитанът Виктор Йосифов с 9 т. (3 аса, 3 блока), а по 8 т. реализираха Боян Йорданов и сменилият го Николай Учиков. Късно снощи бе вторият спаринг.



Европейската

волейболна конфедерация (CEV) премахва техническите прекъсвания в геймовете. На заседание на УС в Казан (Рус) е решено във всички турнири под егидата на CEV вече да няма таймаут след 8-а и 16-а точка. Решението не се отнася за националните първенства, а само за международни. Първият турнир, в който се прилага промяната, е Европейската лига за мъже и жени.



Словенецът

Лука Дончич (19 г.) бе избран за "Най-полезен играч" (MVP) в Евролигата по баскетбол за сезон 2017/18. Младата звезда на "Реал" (Мадрид) стана най-младият носител на отличието в историята. Късно снощи в Белград (Сър) бе финалът на Евролигата, в който испанският гранд се изправи срещу миналогодишния шампион "Фенербахче" (Тур).
705
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД