:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 358
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Моуриньо: "Челси" не заслужаваше ФА Къп

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Капитанът на "Челси" Гари Кейхил показва трофея от турнира ФА Къп на публиката на ст. "Уембли", където "сините" триумфираха след 1:0 над "Манчестър Юн".
Мениджърът на "Манчестър Юн" Жозе Моуриньо заяви, че отборът му е бил по-добрият във финала за ФА Къп, въпреки че загуби с 0:1 от "Челси". "Ние заслужавахме да спечелим. Бяхме по-добри на терена, но футболът е несправедлив. Справихме се страхотно в дефанзивен план, без да се защитаваме. Те играеха само с дълги подавания към Жиру. Вратарят ни Де Хея докосна топката, само когато трябваше да я вади от мрежата след дузпата (б.ред. - вкарана от Еден Азар)", каза португалецът, чийто тим остана без спечелен трофей този сезон въпреки похарчените 165 млн. паунда за селекция.

След като изведе "Челси" до 8-и триумф в историята на турнира, мениджърът Антонио Конте отговори на най-интригуващия въпрос, този за бъдещето му, като заяви, че остава в клуба и ще изпълни договора си. Той обаче остави вратичка, че бъдещето му ще се реши от ръководството. "Отдаден съм на клуба въпреки всички спекулации. И в такъв труден сезон успях да покажа, че съм победител. Ако те (б.ред. - шефовете на "Челси") искат да продължат да работят с мен, те знаят, че не могат да ме променят. Моят път винаги е един - здрава работа, за да изградя силен манталитет с моите футболисти", коментира италианецът.

842
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД