:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 329
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Черно море" стигна до мач за Лига Европа

Треньорът на "Локомотив" (Пд) остава и за следващия сезон въпреки неуспеха
СНИМКА: СПОРТАЛ
Треньорът на "Черно море" Илиан Илиев благодари на агитката на варненци за подкрепата срещу "Локомотив" (Пд) в реванша, след който варненци се класираха на директен плейоф за Лига Европа.
"Черно море" е първият участник в плейофа за определяне на третия представител на България в турнира Лига Европа през следващия сезон. Варненци завършиха 2:2 в реванша срещу "Локомотив" (Пд) и спечелиха мача за 7-о място с общ резултат 4:3.

Успехът обаче дойде много трудно, като двата тима играха и продължения. Домакините от "Локомотив" поведоха с 2:0 с голове на хърватина Филип Михалевич, но сънародникът му на вратата на пловдивчани Антони Милина сгреши в 68-ата мин. и Марек Кузма ("Черно море") намали. Този резултат прати мача в продължения, където Даниел Димов успя да изравни за варненци и осигури мястото за директния мач за евротурнирите.

"Физически стояхме по-добре от "Локомотив". Разделихме си по две полувремена. Продълженията бяха в наша полза и мисля, че заслужавахме победата. Имаше хора, които се огънаха под натиска на публиката, което не е добре. Трябва да играем по различен начин, но от друга страна такива мачове са показателни на кого може да се разчита... От битка да не изпаднем, сега играем бараж. Надявам се да изиграем добър мач и да се класираме за Европа... Догодина ще повишим нивото не само като класиране, но и като футбол. Отборът ни може много повече", заяви треньорът на "Черно море" Илиан Илиев.

Колегата му от "Локомотив" Бруно Акрапович пък остава на поста си и през следващия сезон. Това обяви собственикът на клуба Христо Крушарски. "Нашият отбор вече е отбор и показва това, което трябва да показва. Бях казал, че тази година ще се борим на средно положение. Накрая показахме, че можем и повече. Това е футболът. Ресурс има колкото искате. На всичко му трябва време. Следващият сезон ще говорим по-спокойно и обнадеждаващо", допълни бизнесменът.

Самият Акрапович обяви, че на резултата са оказали влияние контузиите на защитника Димитър Везалов и бразилеца Елитон, които бяха сменени принудително. Специалистът обяви, че ще търси попълнения, които имат характер. Централният защитник и нигерийски национал Стивън Езе обаче призна, че не гарантира дали ще остане в "Локомотив" през следващия сезон.



4
984
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
21 Май 2018 08:38
Нещо не мога да разбера - третият играе със седмият за евротурнирите? И ако седмият спечели, което е напълно вероятно, то той ще играе в ЛЕ, за сметка на 3,4, 5 и 6 -ият, които са преди него в класирането?
21 Май 2018 17:17
Схемата на перуката е уникална.
21 Май 2018 17:20
Нещо не мога да разбера - третият играе със седмият за евротурнирите? И ако седмият спечели, което е напълно вероятно, то той ще играе в ЛЕ, за сметка на 3,4, 5 и 6 -ият, които са преди него в класирането?


Кат имаш предвид, че преди тва лигата се е разделила на първа шестица и аутсайдери. След което се играе половин сезон и аутсайдер измества отбор, който цял сезон е играл на високо ниво. Но... тва е.
21 Май 2018 21:28
Стругацки, точно сте разбрали.
Логика няма, ама на кой му пука?!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД