:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Центърът на София няма да има топла вода от 20 до 29 август,



съобщиха от "Топлофикация - София" вчера. През периода изцяло ще бъде спряна работата на ТЕЦ "София". Засегнати ще са живеещите на ул. "История славянобългарска", бул. "Данаил Николаев", ул. "Проф. Милко Бичев", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", бул. "Фритьоф Нансен", бул. "Патриарх Евтимий", както и булевардите "Прага", "Пенчо Славейков", "Ген. Тотлебен", ул. "Йоаким Кърчовски", ул. "Дамян Груев", в района на Руски паметник, Зона Б 5, Зона Б 17, 18 И 19, ул. "Опълченска", бул. "Княгиня Мария Луиза", в района на Сточна гара, жк "Банишора", жк "Света Троица" и жк "Фондови жилища". Освен това ще се ремонтират около 20 км. Ще бъде реконструирана изцяло и мрежата по улиците "Граф Игнатиев" и "6-и септември".



Медици от болницата в Ловеч блокираха движението



по пътя София - Варна в района на пътен възел Абланица вчера в знак на протест срещу лошото финансово състояние на здравното заведение и неясното му бъдеще. В протестната акция участваха близо 200 души - медици от ловешката болница и жители на града. Те продължават да настояват държавата да предприеме адекватни мерки за излизане от тежкото финансово състояние на болницата. В петък медиците са изпратили писмо до здравния министър и областния управител на Ловеч, в което настояват да бъде сформиран кризисен щаб, който в 14-дневен срок да определи обема на дейност на лечебното заведение и статута му според нуждите от здравеопазване в региона. Ако това не се случи, на 1 юни лекари от възлови отделения в лечебното заведение ще подадат оставки, което ще блокира работата на ловешката болница. Протестиращите настояват още зам.-министърът на здравеопазването Жени Начева да подаде оставка, тъй като не може да се справи с проблемите на закъсалите лечебни заведения.
1010
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД