:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 348
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Ивет Лалова

спечели спринта на 200 м от клубното атлетическо първенство на Турция в Мерсин. Състезателката на ЕНКА (Анкара) завърши за 22,94 сек. В събота тя спечели и на 100 м - с 11,20. Ветеранката Венелина Венева-Матеева (44 г.) от "Фенербахче" пък стана втора в скока на височина със 182 см. Толкова има и Кадрие Айдън ("Бешикташ"), но с по-малко фаулове на по-малки височини.



Българинът

във висшата сумо дивизия "макуучи" на професионалната японска лига - Даниел Иванов-Аоияма, спечели втора поредна и общо 4-та победа на пролетния турнир за Купата на императора в Токио. В 9-ия ден от "Нацу башо" в двореца "Рьогоку Кокугикан" борецът от Елхово с ранг 13-и маегашира надви 8-и маегашира Кагаяки и вече е с баланс 4-5. Аоияма трябва да спечели още поне 4 схватки в оставащите 6 дни, за да избегне понижаване в ранглистата заради отрицателен баланс. В IV дивизия "санданме" Венцислав Иванов-Торакио спечели трета победа - над Китаномине. Така ученикът на Калоян Махлянов е с актив 3-2.



Топсъстезателите

в модерния петобой ще участват на турнира за Световната купа в София (23-27 май). Той е последен, IV кръг и ще определи участниците във финалите през юни в Астана (Каз), като е и една от последните силни проверки преди Евро`18 в Секешфехервар (Унг). Заявки са подали 83 мъже и 66 жени от 27 държави, сред които еврошампионът Кирил Беляков (Рус) и олимпийската вицешампионка от Рио`16 Елоди Клювел (Фр). Плувните състезания са в комплекс "Диана", фехтовката - в НСА, а ездата и комбинираната дисциплина от бягане и стрелба - на тревния плац при входа на НСА.



Бившият

световен шампион по бокс в кат. тежка - Тайсън Фюри, ще се завърне на ринга с двубой срещу албанеца Сефер Сефери (39 г.) в Манчестър на 9 юни. 29-годишният англичанин не се е бил, откакто отне трите пояса (на IBF, WBA и WBO) от Владимир Кличко през ноември 2015 г. Сефери има 24 боя (повечето в кат. полутежка), като е загубил само един - от Мануел Чар през 2016-а в кат. тежка.
675
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД