:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 495
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът е доволен от 2-те загуби в Москва

Волейболистите отпътуваха от Русия директно за Китай
Въпреки двете поражения на националния отбор по волейбол в контролите срещу Русия селекционерът Пламен Константинов остана доволен от мачовете в Москва. В събота "трикольорите" паднаха с 1:3 гейма, а в неделя - с 2:3, като и в двете срещи треньорът експериментира със състава.

"Тези контроли ще са ни полезни. Един от проблемите ни е игровият ритъм - напасването на нападателите с разпределителите. Доволен съм, защото ни бяха нужни тези проверки срещу силен отбор, със силни блокиращи и силен сервис. Това е най-високото ниво. Така можем да проверим къде сме и какво трябва да изчистим в играта си. Две много полезни контроли", коментира Константинов пред BGvolleyball.com.

И в двата спаринга титулярен разпределител бе Георги Братоев, а като диагонал се редуваха Николай Учиков и Боян Йорданов, като левичарят не влезе в игра във втория мач. В неделя най-резултатни бяха посрещачите Розалин Пенчев (17 т.) и Тодор Скримов (15 т.), а Учиков завърши с 13 т.

Обичайният диагонал на отбора Цветан Соколов потвърди, че ще пропусне целия летен сезон заради предстоящата на 4 юни операция в лявото коляно. Все пак звездата на италианския вицешампион "Кучине Лубе" съвсем леко си открехна вратичката за световното първенство в Италия и България през септември.

"Ще дам всичко от себе си да се възстановя - каза Соколов пред БНТ. - Възстановяването ми ще протече в Италия. Там се шегуваха с мен, че всеки път, когато идва голямо първенство, нещо ми става. Първия път беше рамото, а сега - коляното. Наистина много съжалявам, че няма да мога да играя пред родна публика. Много исках да играя и на европейското, и сега на световното... Никой не знае кога пак ще сме домакини на световно. В момента може би нямам абсолютно никаква възможност да се възстановя за мондиала. Мускулът на левия ми крак е почти атрофирал и рискът да направя нещо по-сериозно е голям."

Късно снощи националите отпътуваха от Русия директно за Китай. Там през уикенда започва груповата фаза в Лигата на нациите, като съперници на България в гр. 2 в Нинбо ще бъдат домакинът Китай (25 май), САЩ (26 май) и Аржентина (27 май). Засега нито една българска телевизия не е закупила правата за излъчване.
839
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД