:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 48
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

 
"Лидл България" започва нова инициатива



в подкрепа на родителите в грижата за отглеждането на техните деца от 3 до 14 години. Веригата заедно с шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков подготвя кулинарна книга с интересни рецепти за балансирано хранене. "Тази първа кулинарна книга с детски рецепти е още една стъпка за надграждането на нашата платформа "Пълноценен живот". Стремежът ни е да създадем не просто книга, а едно полезно и стойностно помагало за родителите, с подбрани вкусни детски рецепти", каза Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на "Лидл България".



База за производство на бронирани автомобили



бе открита вчера в Самоков от зам.-министъра на икономиката Лъчезар Борисов. Инвестицията на стойност от близо 5 млн. лв. е свързана с нова технологична линия за производство и оборудване на различни видове бронирани машини и сглобяване на автомобили за нуждите на отбранителната индустрия и полицията. Първите български автомобили вече са произведени и бяха представени на откриването.



Инспекторите от Агенцията по рибарство



ще могат и да арестуват, да използват записващи и заснемащи технически средства, да използват автомобили със специален режим на движение, както и физическа сила и помощни средства след предупреждение. Това предвиждат приетите на първо четене от парламента промени в Закона за рибарството и аквакултурите. Законопроектът предизвика остри критики по време на дебатите в пленарната зала вчера. От БСП обявиха, че имат възражения по почти всички текстове и има много неясноти, които трябва да бъдат изчистени.
1
807
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
22 Май 2018 20:39
Лидъл разбраха, че тровенето на българи с боклуци не става просто така и трябва малко пропаганда. Съвсем за мезе ни взеха.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД