:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 415
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Александър Везенков

отпада от състава на "Барселона" за плейофите в испанското баскетболно първенство. Той не бе включен в групата за мача срещу "Андора" от четвъртфиналите, а по правилник в елиминациите отборите нямат право на промени в съставите си. Така Везенков приключва сезона с "Барселона". Той ще играе за националния отбор на България в мачовете срещу Исландия и Чехия от световните квалификации в края на юни и началото на юли.



Чавдар Костов

стана шампион на Македония с баскетболния "Работнички", след като неговият тим победи с 87:84 "МЗТ Скопие" в третия мач и спечели финалната серия с 3-0 победи. Това е първа титла за "Работнички" от 2009 г. насам и общо 15-а в историята на клуба. Костов бе най-резултатен за новите шампиони с 19 точки. Българският национал добави 3 борби, 2 асистенции и 1 отнета топка за 37 минути на игрището.



Константин Костадинов

стана шампион на Испания с "Реал" (Мадрид) в първенството по баскетбол до 16 години. Във финала тимът му победи с 89:53 "Гран Канария". Българинът отбеляза 17 точки и направи 2 борби за 18 минути на игрището.
669
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД