:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 313
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Бока" идва с Тевес в София

"Бока Хуниорс" ще бъде с най-добрите си футболисти за мачаи срещу "Левски" по повод 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди, съобщиха организаторите. Аржентинският тим ще бъде воден от Карлос Тевес, капитана Фернандо Гаго (бивш играч на "Реал", "Валенсия" и "Рома"), националите на Аржентина Кристиан Павон и на Колумбия - Франк Фабра, Уилмар Бариос, Едвин Кардона и Себастиан Кардона. Двубоят ще е на 19 август на Националния стадион "Васил Левски", като дни по-рано "Бока" ще играе срещу "Барселона" на ст. "Камп Ноу" в 53-тото издание на турнира "Жоан Гампер".

Междувременно вчера ръководството на "Левски" започна преговорите с халфа Васил Панайотов. Той е получил оферта за нов договор и уверението, че в клуба държат на него, като се очаква играчът да даде отговор до няколко дни. Подобни преговори са водени и с Роман Прохазка, но словакът най-вероятно ще напусне "Левски".
600
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД