:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бившият

капитан на националния отбор по волейбол Тодор Алексиев (35 г.) ще продължи кариерата си в Португалия. Посрещачът е подписал 2-годишен договор с местния шампион "Спортинг" (Лисабон), съобщи мениджърът му Джордже Матияшевич. През миналия сезон Алексиев стана шампион на Гърция с "Олимпиакос" и бе избран за най-полезен играч (MVP) в първенството на южната ни съседка.



Женският

национален отбор по волейбол заминава днес за Азербайджан, където ще гостува срещу тима на домакините в четвърти мач от група А на Златната европейска лига. Избраничките на селекционера Иван Петков отпътуват с полет за Баку в 11,55 ч. от летище "София".



Баскетболният

отбор на "Барселона" допусна разгромно поражение със 76:94 от гостуващия "Морабанк" (Андора) в първия си мач от плейофите в испанската Лига АСВ. Вторият мач от серията до 2 победи е тази вечер в държавата джудже. Българският национал Александър Везенков не е в групата на каталунците за плейофите.



Смесената

щафета Тодор Михалев/Пресияна Дишева се класира на 12-о място в крайното класиране на турнира за Световната купа по модерен петобой в София. Шампиони станаха Ян Къф/Елиска Прибилова (Чех), носители на сребърното отличие са Салма Абделмаксуд/Ахмет Елгенди (Ег), а трети - Ирина Пасанцова/Ярослав Ражик (Блрс).
683
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД