:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Боксьорът

Тервел Пулев ще се бие в следващата си среща на ринга с Марио Агилар (Мекс). Двубоят им в кат. полутежка е в рамките на галавечер в "Олстейт Арина" в Роузмонт, Илинойс на 8 юни. 27-годишният Агилар има актив 18-4, като за последно загуби на 3 март по точки от Майк Уилсън (САЩ). Пулев пък има 10-0. В последния си двубой - на 7 април във Виена, той нокаутира Ласло Пензеш (Унг).



Легендарната

автомобилна състезателка Даника Патрик приключи с катастрофа състезателната си кариера. 36-годишната американка - единствената жена, влязла в Топ 3 на най-престижното състезание в САЩ - "500 мили на Индианаполис" (през 2009 г.), се блъсна в предпазната стена в 68-ата по време на същата надпревара на овалната писта в столицата на щата Индиана. Патрик бе обявила предварително, че това е последният й старт.



Главният

конструктор на "Ферари" Симоне Реста напусна и премина в друг отбор от Формула 1 - "Заубер", като технически директор. Той ще заеме официално новия си пост на 1 юли. Реста заменя на поста в швейцарския тим напусналия наскоро Йорг Цандер. "Реста има най-добрия профил, за да стане технически директор. Неговото идване в "Заубер" отбелязва значителна стъпка напред по отношение на дългосрочния ни проект, който цели да подсили екипа, за да постигнем амбициозни резултати", каза шефът на "Заубер" Фредерик Васьор.
554
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД