:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Британските лекари не очаквали да спасят

живота на отровения руски двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, става ясно от интервю на медицинския екип от болницата в Солсбъри пред Би Би Си. Една от сестрите, която била на смяна в този ден, се е страхувала, че и екипът в болницата може да бъде заразен. Когато разбрали, че става дума за отровното вещество новичок, медиците не са имали големи надежди семейството Скрипал да оцелее. Но след няколко седмици лечение, което Юлия описва като "бавно и изключително болезнено", двамата бяха изписани от болницата в Солсбъри и бяха отведени на тайно място, за да продължат с възстановяването си. В интервютата си лекарите подчертават жизненоважните решения в онзи момент, които се оказват ключови: бързото пристигане на двамата Скрипал в спешното отделение, силното седиране с цел да предотвратят евентуално увреждане на мозъка, както и последвалите тестове и лечение. "Имаме световен опит в лекуването на трима пациенти, отровени с новичок, и можем да заявим, че все още се учим", заключиха медиците от болницата в Солсбъри.



Испански полицаи работят за българския мафиот

Иво Българина, пише авторитетният испански в."Ел Мундо". Повече от година Звеното за борба със специализираната и силова престъпност към Националната полиция разследва заподозрени в корупция общински пазители на реда, действащи в сговор с един от клановете в Мадрид, контролиращ живота в баровете. Най-малко двама агенти работят незаконно за групировка, свързана с българската мафия. И по-точно за Бейхан Ремзи Рафи, известен като Иво Българина, пише изданието, цитирано от "Клуб Z". Този човек, който е български гражданин, е стар познайник на полицията. В миналото той е бил обвиняван в контрол на питейни заведения чрез мафиотски похвати и заради предполагаемо участие в други престъпни банди. Става дума за Клана на българите, разбит преди години за опит за контрол на нощния живот в Мадрид, както и случаят "Ребротрошачите" с наказателни акции на едноименната банда, включващи незаконно задържане и осакатяване на хора.

2
1031
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
29 Май 2018 20:14
болницата в Солсбъри
Само да вметна, че Солсбъри е градче с 40хил. души - горе-долу колкото малък областен център в България. Представям си колко време щеше да оцелее някой, отровен с нещо си, ако трябваше да го лекуват в Кюстендил, Ловеч или Разград.
29 Май 2018 20:28
Не престанаха с простотиите си и този "глупачок"...

Явно се "работи" все още без умора - изплясква се поредната глупост, но единствено за вътрешна употреба. 80-те % са си 80% навсякъде. Това обаче е само средно статистично - в някои държави с етабилирана, без паузи пропаганда, този % е поне с 10, по-висок. Особено, когато населението масово не знае други езици за да ползва повече източници. Характерно е за големите държави чието население е съсредоточено единствено в наблюдение на собствените си пъпове и сънува с отворени очи бившото си "величие"...

Няма толкоз глупави хора, та да вярват на тази инфантилна лъжа и нескопосана постановка.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД