:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сезонът в Слънчев бряг пак започна с убийство

Охранител застреля собственик на казина насред курорта
СНИМКА: БГНЕС
Главният секретар на МВР Младен Маринов обяви пред журналисти, че престъплението е извършено от ревност.


Убийство насред Слънчев бряг беляза началото на сезона и тази година. Собственик на казина беше застрелян насред улицата и шокира първите пристигнали туристи. Убийството е извършено на километър от сградата на районното управление в курорта.

Само часове по-рано полицията, предвождана от вицепремиера Валери Симеонов, проведе масови проверки в Слънчев бряг заради шума, като обходи всички известни заведения и предупреди собствениците им, че ще бъдат глобени.

Засиленото полицейско присъствие изобщо не е притеснило стрелеца - 37-годишен охранител във фирма. Разследващите твърдят, че мотивът му е ревност. Той стрелял по жертвата си пред комплекса "Сън вилидж". В спряната си кола е убит 54-годишният Коста Николов от Нова Загора. Той въртял бизнес със заведения в Слънчев бряг и държал хазартни зали с покер автомати в курорта и в Бургас.

Тежко ранена в главата е 22-годишна жена от Дряново, негова приятелка, която също била в колата. Тя е в болница в тежко състояние. По чудо са оцелели двама души на задната седалка.

Извършителят е избягал и е заловен на ГКПП "Лесово" в опит да напусне страната.

Престъплението е извършено от ревност и неизяснени лични отношения, каза пред журналисти в Несебър главният секретар на МВР Младен Маринов. Според основната версия стрелецът е бивш приятел на младата жена.

"Извършителят е 37-годишен младеж, на който му се води законно оръжие. Сега ще изясняваме дали с това оръжие е извършено престъплението. Има чисто криминално минало. Оръжието му е давано във връзка с неговата работа като управител и лице, което работи с парични средства в различни клубове", обясни Маринов, цитиран от "Фокус". Полицията издирва очевидци.

Окръжният прокурор Георги Чинев обясни, че наказанието за такова престъпление е от 15 до 20 години или доживотен затвор.



1
1574
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
04 Юни 2018 10:14
Една изрусена лелка се изприщи да обяснява на репортерите, че това не било убийство от ревност, а едва ли не, революция на бедните срещу богатите ! Тя, разбираш ли, имала два хотела наблизо и много се притеснявала да я не гръмнат , щото е богата ?!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД