:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 547
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Руският биатлон остана замразен

член на световния съюз по този спорт (IBU). Това реши Изпълкомът на IBU, а следващото разглеждане на въпроса ще е на конгреса през септември. Руският съюз по биатлон бе лишен от пълноправен статут през декември 2017 г. заради многото положителни проби на негови биатлонисти. Освен това Изпълкомът не даде на Русия нито едно състезание от Световната или Европейската купа през следващия сезон 2108/19.



Радослав Константинов завърши 9-и

в колоездачната Обиколка на Камерун от категория 2.2 на UCI. Състезателят на френския отбор "Мартиг", завърши осемте етапа (общо 827 км) за 21:59:37 ч. Победител стана Бонавентюр Ювизейимана (Руанда) с 21:53:20, следван на 3:38 минути от Мартин Харинг (Слвк) и на 4:01 мин. от друг словак - Мартин Махдар.



Норматив на 100 м с препятствия

за световното първенство за девойки до 20 г. в Тампере (Фин, 10-15 юли) покри Никол Андонова. Тя постигна 14.01 сек. в сериите на Откритото първенство на Румъния, в което се класира 4-та.



Двукратната олимпийска шампионка

по вдигане на тежести Шу-чин Сю (Тайв) обяви, че се отказва от активния спорт. "Заради многото травми в колената и една тежка контузия в лакътя на световното първенство миналата година все още съм в рехабилитация и не мога да тренирам пълноценно. След обсъждане с треньорите, федерацията и други хора реших да сложа край на кариерата си", написа 27-годишната щангистка във "Фейсбук". Сю стана втора в кат. 53 кг в Лондон`12, но след дисквалификацията за допинг на Зулфия Чинсанло (Каз) получи златния медал. В Рио`16 пък спечели безапелационно титлата в същата категория. Тя държи и световния рекорд в двубоя - 233 кг, поставен на Азиатските игри в Инчеон`14.
985
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД