:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

АРТ ЛУПА

Група БТР
Група БТР

ще изнесе голям концерт на 20 юни в Летен театър - Пловдив. Шоуто "Невидими стени" ще включва 26 песни с безкомпромисен звук и визия. БТР са в състав Атанас Пенев - вокали, Славчо Николов - китари, вокали, Иван Калфов - бас-китара, Илиян Диков - барабани. На сцената под тепетата те ще забият повечето парчета от последния си албум "Невидими стени" и най-популярните си хитове. Албумът, който бележи завръщане към твърдия звук, включва 10 песни по музика и текст на Славчо Николов, с изключение на въздействащите стихове на Александър Петров към "Равносметка", посветена за харизматичния актьор Христо Мутафчиев. Цените на билетите са от 15 до 30 лева.



"Железният светилник"

влиза в Македонския народен театър. Спектакълът ще се играе на 11 юни на голямата сцена в Скопие. Димитър Талев е родом от град Прилеп, а представлението е под егидата на министерствата на културата на двете страни и на отбраната на България. "Талев се смята за връх в българската книжовност и един от най-популярните и най-четени писатели в България. Тези, които са го чели, знаят, че тежестта на неговите дела не се измерва с изписаните от него думи, а с емоциите, които той талантливо поставя между редовете. Търпеливото му изследване и описването на събитията създават бурни разкази за едно време и едни съдби, които той успешно съживява, пулсиращи и топлещи и днес", се казва в съобщението от театъра в Скопие. На премиерата се очаква да присъстват министър-председателите на България и на Македония.
785
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД