:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 362
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ясер Арафат е починал от СПИН,

 
отравяне или инфекция, се твърди в израелския в. "Аарец", който разполагал с доклад за смъртта на бившия палестински лидер. Израелски и чуждестранни лекари, които се запознали с документа, казват, че в него не е посочена причината за смъртта. Анализирайки данните обаче, те смятат, че причините за смъртта на Арафат могат да бъдат горепосочените три. В доклада е посочена само непосредствената причина за спирането на сърцето на палестинския лидер - масиран кръвоизлив в мозъка. Личният лекар на Арафат Ашраф ал Курди разполагал с информация, че френските лекари са установили в кръвта на Арафат вируса на синдрома на придобита имунна недостатъчност (HIV). Той съобщи също така, че вирусът е бил примесен в кръвта на Арафат с цел да бъде скрито отравяне, причинило смъртта на Арафат на 11 ноември 2004 г. в Париж.



Хосни Мубарак печели изборите



за президент в Египет, които бяха първите многопартийни избори за държавен глава в страната, предадоха осведомителните агенции. Имащите право на вот гласуваха в 9865 избирателни секции в 26 египетски провинции. 77-годишният настоящ президент на страната Хосни Мубарак печели пети последователен мандат с 92 процента, оставяйки зад себе си останалите осем претенденти за поста държавен глава. САЩ поздравиха Египет с произвеждането на първите многопартийни избори, но изразиха безпокойство във връзка с безредиците, съпътствали произвеждането на вота.



Българите намирали работа във Великобритания



без особени затруднения, се отбелязва в проучване, изготвено по поръчка на Института за изследване на обществената политика, цитирано от Би Би Си. В него се посочва, че над 1 милион и 100 хиляди души са се преместили да живеят във Великобритания през 90-те години на миналия век. Почти 90 % от новодошлите от Австралия и Нова Зеландия си намират работа. Следвали българите, индийците и ганайци, които също съумявали да се устроят на работа. Най-големи трудности на пазара на труда изпитвали дошлите от Бангладеш, Република Корея и Сомалия.
8
1087
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
09 Септември 2005 02:07
Няма такова животно "починал от СПИН". Категорията "починал от СПИН" се формира от два типа индивиди - починали от разнообразни инфекциозни заболявания, които по случайност са се оказали серопозитивни, и серопозитивни умрели в следствие на "лечение" с AZT или други подобни отрови..
09 Септември 2005 06:14
Не мога да кажа, че английският език е най-силната ми страна, ама от това което прочетох, пише, че Арафат не е умрял от СПИН, ами че е най-малко вероятно да се е споминал от него... Кой ги прави тези журналисти напоследък, просто не знам... Ако бяха кифли, щях на фурнаджията да ги рекламирам, ама на главните им редактори какво да кажа - и те не са в час с чуждите езици...
09 Септември 2005 07:57
Сякаш пък има някакво значение от какво е умрял. Толкова средства предназначени за народа му беше откраднал отклонил, че палестинците сами трябваше да си го гръмнат още преди 10 години. Най-малко!
09 Септември 2005 15:04
А колко приятно би било, ако заедно с него бе починал и Шарон.

כ ה נ א צ ד ק
09 Септември 2005 16:12
какъв ти е проблема с шарон бе г-н голдщайн? не, сериозно?
09 Септември 2005 16:43
О, привет Докторе! Шарон е рядко контроверзна личност. Някои го критикуват че е прекалено твърд в действията си, други че не е достатъчно решителен. По принцип никой политик не може да угоди на всички, но Шарон май не може да угоди на никой. Така става понеже преди години се придържаше към доста крайни методи , които днеска сам загърбва. Получава се ситуация, в която разочарова старите си привърженици, без да е успял да спечели доверието на старите си противници. Резултата е ясен - всеки го оплюва. При това всеки има за какво.
09 Септември 2005 19:03
>>><<<
Починал от ляв спин, това е!
09 Септември 2005 19:18
Ясер Арафат е починал от СПИН, отравяне или инфекция, ИЛИ нещо друго от което се умира, ИЛИ е просто умрял....

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД