:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 342
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Светла личност

Имаше една песен, че без жената няма рай, но тя е притурка към мъжа. Авторът е днешният политик Светослав Витков, но сега ще говорим не за Светльо, а за Светла.

Светлана Дончева не е притурка към мъжа си, а гражданска единица със собствени възгледи и право на глас. Тя не смята да робува на остарял и ненужен етикет, но, разбира се, вие не знаете коя е. Жената на вицепремиера Томислав Дончев.

Тя написа полурасистки статус във "Фейсбук", щото се ядосала на габровските цигани. Разбира се - НПО-тата й наскачаха, те това работят и такива като Светлана са основание за съществуването им. "24 часа" на свой ред е приласкал Светлана да разкаже на две страници колко е готина, колко е независима и колко е широко скроена. И колко е елегантна, когато облече "роклята на Мелания". Имаше и такъв момент - Светлана Дончева се издокара с рокля, наподобяваща екземпляр от гардероба на Мелания.

С други думи - г-жа Дончева е светла личност, която не е притурка към мъжа си, няма сърбеж за популярност, но понякога може да се изпусне контролирано с някоя популярна теза, която мъжът й не може да изкаже от съображения за политкоректност.

Тъмните балкански субекти от Българската агенция по безопасност на храните принципно обичат при подозрения към някое животно първо да го анихилират, след това да установят защо са го направили. Така щяха да постъпят и с кравата Пенка, която избяга в Сърбия, престоя там някое време и се върна в родния ЕС - Копиловци, Кюстендилско. БАБХ вече точеше ножа, когато в защита на добичето се надигна безпрецедентна подкрепа. Освен хилядите българи, които поведоха борба за живота й - самият "Пол Макартни брани Пенка", съобщава "Телеграф". И малко се получи като във вица за Манго, дето викал на Айшето - ша та праа да умиргаш, ей! Ама след шестата мастика си променил намеренията: живей, ма!

Ако ли пък една светла личност иска да потъмнее малко, нека се информира от "Стандарт": "Сянката на плажа удари десетачка".

1
1517
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
10 Юни 2018 19:37
ша та праа да умиргаш, ей! Ама след шестата мастика си променил намеренията: живей, ма!
Важното е,че Айшето е жива и здрава и разнася деца и внуци.Да живей България-малката Швейцария
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД