:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 352
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

На "Левски"

е предложен швейцарския халф Давиде Мариани (27 г.), който от юли става свободен агент, след като изтече договорът му с "Лугано", съобщи "Топспорт". Треньорът на "сините" Делио Роси трябва да прецени също дали има нужда от друг играч, който е предложен на клуба - бразилеца Зе Едуардо, който също играе в Швейцария, за "Вил".



"Ботев" (Пд)

привлече втори нов играч след Васил Шопов ("Дунав"), съобщи "Пловдив Нюз". Това е защитникът на "Пирин" Костадин Ничев. Той вече е подписал 2-годишен договор и ще се включи днес в първата предсезонна тренировка, която е насрочена за 18 ч.



"Берое"

започва подготовка днес от 19 ч. на спортната си база. До момента старозагорци имат две сигурни попълнения, които са привлечени като свободни агенти - защитника Александър Василев от "Лудогорец" и атакуващия халф Иван Минчев от "Славия".



"Локомотив" (Пд)

подписа договор за 3 г. с аржентинеца Лукас Габриел Масоеро (23 г.). В родината си той е играл за третодивизионния "Маипу", преди да бъде препоръчан на собственика на пловдивския клуб Христо Крушарски и да подпише предварителен договор още през зимата.



Новият

член на Първа лига "Ботев" (Вр) започна подготовка. С тима вече тренират попълненията Юлиян Нинов и Михаил Милчев ("Дунав"), Валери Домовчийски ("Верея"), Тодор Траянов ("Пирин"), Мариян Иванов ("Локомотив", ГО) и македонецът Ангелче Тимовски ("Силекс").



Георги Христов

игра цял мач за "Тампа Бей Роудис" и получи жълт картон при домакинското равенство 1:1 с "Нешвил" в мач от Юнайтед сокър лийг, второто ниво на европейския футбол в САЩ. "Тампа Бей" е на 9-о място с 18 т. в Източната конференция. Водач е "Синсинати" с 26.







797
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД