:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 329
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Пореден бум на агресия на пътя

СНИМКА: БГНЕС
Тежка катастрофа стана на входа на жк "Струмско" в Благоевград в неделя. Голф се врязва в учебно пежо, починало е момиче.


Поредица от тежки изблици на агресия на пътя беляза почивните дни.

Водач на автомобил извади боен пистолет и заплаши в движение шофьор на автобус на магистрала "Тракия" близо до Чирпан. Инцидентът се размина по чудо без жертви и ранени. МВР и прокуратурата образуваха бързо производство за хулиганство. В участъка движението се извършвало еднопосочно поради ремонтни дейности. Имало задръстване и заради катастрофа.

30-годишният водач на лекия автомобил се опитал няколко пъти да изпревари автобуса, но не успял. След това преминал в аварийната лента и се изравнил с автобуса от дясната му страна, отворил предно ляво стъкло и насочил боен пистолет. След това продължил да се движи успоредно с автобуса, като показвал на водача му неприлични жестове.

Свидетели на случващото се станали пътниците в автобуса. Водачът на лекия автомобил е бил спрян за проверка на автомагистралата след подадения сигнал на тел. 112. Задържан е за срок от 24 часа. Извършени му били тестове за алкохол и наркотици, които са отрицателни. По делото като веществено доказателство е иззет боен пистолет "Кохлер и Кох". Установено е, че пистолетът е законно притежаван.

От агресия отново на магистрала "Тракия" се оплака и семейство от Сливен. Два автомобила се опитали да го изтласкат от пътя, разказаха хората по Би Tи Ви. Началото на екшъна е между Пловдив и Стара Загора, където пътят е в ремонт, а шофирането - в две ленти без право на изпреварване. Всички карали в колона, когато два автомобила с бясна скорост решили да минат пред тях. Ядосани, че не им дали път, колите започнали да ги преследват и да опитват да ги изтласкат от пътя. Потърпевшите подали сигнал на тел. 112, като твърдят, че в следващите 150 км никой не спрял двете коли. От КАТ обявили, че ще проверят случая.



ЖЕРТВИ

Украински тираджия с 2.8 промила алкохол в кръвта предизвика тежка катастрофа в Ришкия проход, при която един човек загина, а шестима души бяха ранени. Той буквално затиснал бус, шофьорът му е загинал. В болница са закарани две жени, две момчета и бебе. Най-тежко е състоянието на една от жените и бебето. Часове наред проходът остана напълно затворен. Наскоро и друг украински тираджия бе оставен в ареста заради причинена тежка катастрофа с две жертви на "Тракия". Той мина през мантинелата и смаза кола. Оказа се, че шофьорът е управлявал след употреба на марихуана.
7
1378
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
11 Юни 2018 23:15
Шофьорите на автомобили в БГ са по-опасни и вземат повече жертви годишно от доста опасни заболявания. Любовта на българина към колите е по-силна отколкото към живота. Такава нация няма бъдеще.
12 Юни 2018 06:45
A може би "хеклер и кох'' ?
12 Юни 2018 08:16
chincil11 Юни 2018 23:15
12 Юни 2018 15:48
Превърнахме се в нация от комплексари с претенции...
12 Юни 2018 15:49
Време е да въоръжим народа. Всеки да има ша.с на пътя
12 Юни 2018 17:08
като веществено доказателство е иззет боен пистолет "Кохлер и Кох".


Чувал съм за "Хаклер и Кох", ама кой е тоя Кохлер ? Сигурно е някой познат на автора ...
12 Юни 2018 17:09
Китайско. Като адибас
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД