:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 385
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Йеро няма да променя нищо в националния тим на Испания

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Капитанът на испанския тим Серхио Рамос (вляво) и друг основен защитник - Жерар Пике, слушат указанията на Фернандо Йеро (в гръб) по време на първото му занимание като селекционер на "Ла Фурия".
Новият треньор на Испания Фернандо Йеро обяви, че няма да променя нищо в подготовката на тима за световното. Той получи поста ден преди началото на мондиала, след като шефът на федерацията Луис Рубиалес уволни предишния селекционер Хулен Лопетеги, който поема "Реал" (Мадрид)

"За два дни не можеш да пипаш нищо, върху което е работено две години. Първият мач с Португалия е близо (днес от 21 ч. - б.а.) и трябва да сме интелигентни и да се придържаме към това, което е правено преди. Няма време да променяме нищо. Дошли сме да се борим за световната титла. Имаме страхотна възможност и трябва да се концентираме върху това", каза Йеро, който си взе трима помощници, включително бившия национал Карлос Марчена.

Лопетеги вече си тръгна от Русия, а снощи трябваше да бъде представен в "Реал". На летището в Краснодар бившият селекционер коментира уволнението си: "Много съм тъжен, но се надявам да имаме страхотно световно първенство и да спечелим."

Бившият селекционер на "Ла фурия" Хавиер Клементе пък обвини Рубиалес за смяната на Лопетеги: "Той няма идея какво е един отбор във футболно отношение. Той е новак, а действията му винаги са малко диктаторски."
1214
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД