:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 366
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

 НАКРАТКО


Нов инвестиционен фонд



за дялови инвестиции, който ще осигури 25 млн. евро за малки и средни предприятия, представи вчера икономическият министър Емил Караниколов (вляво). Той е в рамките на инициативата JEREMIE, управлявана съвместно с Европейския инвестиционен фонд (ЕИФ). Капиталът на фонда ще бъде в размер на до 25 млн. евро, от които до 20 млн. евро са национални средства, а останалите до 5 млн. евро са частен капитал. В следващите пет години фондът ще подкрепя малки и средни предприятия от България чрез дялови инвестиции.



Васил Тренев е новият шеф на "Софийска вода",



част от френската "Веолия". Той поема поста от Арно Валто де Мулиак. Преди да поеме ръководството на ВиК оператора, Тренев е бил зам. изпълнителен директор на компанията. Заемал е различни длъжности в Общинска банка, ОББ, Насърчителна банка - София и др. Арно Валто ще бъде негов заместник до 16 юли, след което ще се присъедини към Veolia Water Technologies "Общинско проектиране" за Франция, Белгия и Швеция.

***

Китайска компания иска да купи



българско розово масло и козметични продукти за 40 млн. лв. Карловското предприятие "Бългapcкa poзa" е в пpoцec нa дoгoвapянe нa 5-гoдишнo cпopaзyмeниe за износ на своята продукция, като очаквaниятa ca cпopaзyмeниeтo дa бъдe пoдпиcaнo в нaчaлoтo нa юли. Компанията, която започва производството си още през 1948 г., изнася за над 20 държави в 4 континента. "Българска роза" е листвана на фондовата борса.
1167
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД