:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 354
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Хюи Фюри е готов да се бие

с Кубрат Пулев в елиминационен мач за претендентското място на IBF. Братовчедът на Тайсън Фюри вече е №5 в ранглистата, в която Пулев е 2-и. "Ще бъде добър мач между Пулев и Хюи. Това определено е мач, от който се интересуваме", каза Питър Фюри, баща и треньор на боксьора. IBF нареди Пулев да срещне Джарел Милър (САЩ), след като Дилиан Уайт отказа, но не е сигурно дали американецът ще участва в търга.



Волейболните национали заминаха

вчера в 3.50 ч. сутринта от Варна за Техеран през Истанбул. От петък до неделя те ще играят в Иран мачове от гр. 19 в Лигата на нациите, в която са още домакините, Германия и Южна Корея. Двубоите ще бъдат предавани пряко по MAX Sport 1. Междувременно Цветан Соколов вече се придвижва без патерици, 10 дни след претърпяната операция на лявото коляно. Лекари в Италия обаче не се ангажират със срок за завръщането му в игра. Женският национален отбор пък пристигна в Лима, където ще участва в "чалъндж" турнира за спечелване на квота за Лигата на нациите догодина. Тимът ни започва в четвъртък от 01.00 ч. наше време с мач срещу Австралия, по същото време следва двубоя срещу Пуерто Рико в петък сутрин.



Александър Везенков е

в плановете на "Олимпиакос", според гръцкото издание SDNA. Там следят ситуацията около българския баскетболист, който се очаква да напусне "Барселона".



"ЦСКА-София" привлече

четвърти нов футболист това лято. Португалецът Жорже Фернандо Барбоса Интима (23 г.) идва като преотстъпен от "Сент Етиен" (Фр). Крилото е бил в школата на "Манчестър С", в португалските "Арука" и "Шавеш". Европейски вицешампион за юноши (до 19 г.) е през 2014 г.



Изпълнителният директор

на футболния "Дунав" Ивайло Петков напуска поста си, но остава в управителния съвет на клуба. Той мотивира решението си с желание да се концентрира върху свои бизнес дела. Засега "Дунав" няма да назначава нов шеф на овакантената позиция.



Нов договор с "Локо" (Пд)

подписа националът на Таджикистан Парвизджон Умарбаев (23 г.), който е в тима от 2016 г. Халфът се похвали за това във "Фейсбук": "Благодаря на ръководството за доверието, ще се старая максимално да съм от полза на отбора".



Носителят на купата на България

по футбол "Славия" победи "Работнички" (Скопие) с 3:0 в контрола в Разлог. Головете вкараха Милчо Ангелов, 16-годишният Филип Кръстев и Тони Иванов. В четвъртък "Славия" ще срещне "Септември" (Сф).
637
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД