:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 339
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Де Хеа става вратарят с най-голяма заплата

Треньорът на Испания защити вратаря за грешката му на световното
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Вратарят Давид де Хеа (вляво) влиза заедно с 34-годишния ветеран Андрес Иниеста в хотела, в който са отседнали испанските национали преди днешния си мач срещу Иран.
Давид де Хеа ще стане най-скъпоплатеният вратар в света с новия си договор с "Манчестър Юн". Според в. "Марка" вратарят се е разбрал с ръководството на клуба. Преговорите продължават вече половин година. Де Хеа ще взима 21 млн. евро годишно в следващите 5 сезона с "Юнайтед". Сегашният му контракт изтичаше през 2019-а, а испанецът, който на два пъти бе близо до трансфер в "Реал", е решил да остане в английския клуб.

Де Хеа е основна тема и на световното, но не заради заплатата си, а заради грешката, която направи при втория гол на Кристиано Роналдо при 3:3 с Португалия. Селекционерът на Испания Фернандо Йеро го защити и обясни, че всички играчи също го подкрепят.

"Знам, че вратарят е специална позиция, със специална психология. Нямаме никакви съмнения в него. Честно. Той също не се съмнява в себе си", каза Йеро, който потвърди, че Де Хеа ще е титуляр в мача с Иран от гр. В днес от 21 ч.

Самият вратар също не отдава толкова голямо значение на грешката си: "Само тези, които са слагали ръкавици и са излизали на терена, знаят колко е трудно. Това е грешка, такива неща се случват".

Испания вероятно ще разчита на титулярния си десен бек Даниел Карвахал, който се възстанови от контузията, получена на финала в Шампионската лига.

В другия мач от групата Португалия среща Мароко. Според нападателя на европейския шампион Андре Силва тимът е фаворит: "По-силни сме от тях, но не трябва да ги подценяваме".

Халфът на Мароко Файсал Фаджр вярва, че тимът му може да вземе поне точка: "Мога дам други примери, като равенството между Исландия и Аржентина. Португалците също имат по два крака и две ръце като нас".



ТРАНСФЕРИ

Титулярният вратар на Португалия Руи Патрисио подписа с новака в английската Висша лига "Уулвърхемптън". Той напуска "Спортинг" (Лисабон) след 18 години в клуба, в който играе още от 12-годишен. Патрисио има 460 мача за мъжкия тим на "Спортинг". Друг португалски национал - Рикардо Куарешма, пък преговаря с китайския "Гуанджоу Евъргранд".
743
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД