:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Димитров: За да печелиш титли, трябва да побеждаваш тенисисти като Джокович

Световният №5 в тениса Григор Димитров не бе особено доволен от представянето си срещу Дамир Джумхур (БиХ) от I кръг на турнира на трева в Лондон (Анг, €1,98 млн.). Поставеният под №2 в клуб "Куинс" българин се наложи с 6:3, 6:7 (4), 6:3.

"Това бе от онези мачове, в които единственото, от което може да си доволен, е победата - коментира Григор. - Със сигурност трябваше да направя някои неща доста по-добре, но това беше първият ми мач на трева, имаше известни колебания. Искам да извлека положителното и да продължа напред."

Във II кръг днес Димитров ще се изправи срещу Новак Джокович (Сър). Бившият №1 в света участва с "уайлд кард" и на старта разгроми квалификанта Джон Милман (Авл) с 6:2, 6:1.

"За да печелиш титли, трябва да минаваш и през такива срещи - коментира хасковлията, шампион в "Куинс" от 2014 г. - Без значение в каква фаза на състезанието, рано или късно, трябва да побеждаваш тенисисти като Джокович. Аз съм тук, за да се боря. Ще се опитам да се представя по-добре, да намеря по-силната си игра. Това е."
802
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД