:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 330
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Селекционерът на Полша е разочарован от отбора

Адам Навалка
Селекционерът на Полша Адам Навалка обяви, че е разочарован от играта на тима в първия мач на световното първенство. "Дружина полска" отстъпи пред Сенегал с 1:2, като успя да отбележи почетното си попадение чак в последните минути.

"Трудно е да се отдели главният фактор, който допринесе за загубата ни. Не се получи играта ни така, както я бяхме планирали. Изобщо планът ни не сработи. Да, топката беше повече в наше владение, но какво от това? Резултатът е на таблото", посочи Навалка.

Треньорът коментира, че не е доволен от играта нито в защита, нито в халфовата линия, защото нападателите са останали изцяло изолирани от действията на терена.

"Качеството на нашата игра просто ме смачка. Ние можем да играем много по-добре. Сега ни предстои мач с колумбийците. Трябва да се възстановим, да обсъдим с отбора какво се случи, да отдъхнем морално и да направим всичко, което е по силите ни, за да излезем от тази ситуация", анализира наставникът.

Проблем пред селекционера продължава да бъде състоянието на централния защитник Камил Глик, който все още лекува контузия. Има малък шанс 30-годишният ветеран да е готов до срещата с Колумбия на 24 юни, но е по-вероятно той да дебютира на Мондиал `18 чак в последния ден от гр. Н срещу Япония на 28 юни.
676
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД