:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Деле Али пропуска следващия мач на Англия

Халфът на "Тонъм" Деле Али ще пропусне втория мач на Англия в гр. G на световното първенство, твърдят британските медии. 22-годишният футболист получи травма в бедрото още през първото полувреме на мача с Тунис (2:1), но селекционерът Гарет Саутгейт го остави в игра до 80-ата мин.

Оказа се, че той има мускулна травма и затова Деле Али пропусна вчерашната тренировка на английския тим. И макар че очакванията са той да е възстановен до двубоя с Панама в неделя в Новгород, треньорът смята да го пази за третия мач - с Белгия. В халфовата линия вместо Деле Али се очаква да започне Рубен Лофтъс-Чийк, чието включване през второто полувреме на срещата с Тунис бе оценено високо.

Според в. "Телеграф" пък Рахим Стърлинг, който бе много критикуван за грешките и пропуските си в първия мач, може да отстъпи мястото си на Маркъс Рашфорд. Има вариант също така вместо Ашли Йънг срещу Панама да започне Дани Роуз.
732
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД