:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Вратарят

на Тунис - Муе Асен, няма да играе повече на мондиала. Той се контузи още в началото на първия мач - срещу Англия. 23-годишният играч на "Ница" (Фр) има контузия в рамото и ще се завърне в клуба си, за да се лекува.



Защитникът

на Корея Парк Чжу Хо (31 г.), който бе изнесен от терена с носилка по време на мача с Швеция, няма да играе повече на световното. Защитникът е скъсал подколянно сухожилие.



Датските

национали събраха пари и наеха чартър за съотборника си Йонас Кнудсен, за да може да се върне в родината и да види новородената си дъщеричка, която се роди на 12 юни. Той бе решил да не се прибира, докато тимът има ангажименти в Русия, но съиграчите му го изненадаха. Кнудсен, който не игра при победата над Перу с 1:0, ще се прибере в Дания за 24 часа и веднага ще се върне в лагера на отбора.



Световният

шампион от 1990 г. Лотар Матеус обяви, че в първия кръг на световното отборите са показали добър футбол. "Турнирът много ме радва, това е дисциплиниран и справедлив футбол. Нямаше злоумишлени грешки, системата VAR засега работи правилно, независимо че аз бих взел друго решение при 2-3 случая", заяви 57-годишният германец пред аржентинския в. "Ла Насион".



Резервният

вратар на Полша Лекаш Фабиански (33 г.) прие офертата на "Уест Хем" за 3-годишен договор. Той напусна "Суонзи" след изпадането му от Висшата лига и беше без отбор.
662
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД