:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 197
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Германски медицински сестри поискаха вчера на свой протест в град Дюселдорф увеличаване на персонала в болниците и по-добри условия на труд. В града се проведе конференция на регионалните здравни министри от провинциите. На плаката пише: "Моля ви умирайте по-тихо, ние нямаме време".
Реципрочните мита на ЕС спрямо САЩ



ще влязат в сила в петък, предаде Би Би Си. В съобщението на еврокомисията се казва, че мерките незабавно ще засегнат списък от продукти на стойност 2.8 милиарда евро. "Ние не искахме да сме в тази позиция. Въпреки това едностранните и нечестни решения на САЩ за налагането на наказателни мита на стомана и алуминий спрямо ЕС означава, че ние нямаме друг избор", заяви комисарят по търговията Сесилия Малмстрьом.





Канада легализира употребата на марихуана



за развлечение, реши Сенатът на страната, предадоха агенциите. Страната е първата сред членките на Г-7, която легализира марихуаната за развлекателни цели. Притежанието на канабис в Канада е престъпление от 1923 година, но използването за медицински цели е разрешено от 2001 г. Очаква се местните власти да получат от осем до дванайсет седмици, за да установят къде ще се продава лекият наркотик. От средата на септември канадците вече ще могат да купуват от лицензирани производители на различни места, включително и да поръчват онлайн. Пълнолетните ще имат право да придобиват открито до 30 грама сушена марихуана. Уругвай стана през 2013 г. първата страна в света, разрешила употребата на канабис за развлечение.
756
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД