:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Роси: 40% от играчите ми са контузени

УЕФА смени датите на мачовете на „Левски“ с „Вадуц“ за Лига Европа
Делио Роси
Треньорът на "Левски" Делио Роси заяви, че 40% от футболистите му не са възстановени още от травмите си, които имаха в края на миналия сезон. Паралелно с това той разкритикува играчите си, че не са се подготвяли достатъчно добре индивидуално през лятната си почивка.

"Нашименто, Деян Иванов и Ривалдиньо имат своите болки. Милош Цветкович също има проблем, който не е отшумял. Вутов е с възпаление на коляното. Паулиньо се опита да вземе висока топка на тренировка и получи разтежение. Един професионалист трябва да е провел предварителна подготовка, преди да се включи към тренировките на отбора", каза Роси и даже не изключи да има и други контузени.

Той говори след победата с 4:0 над "Хебър" в Пазарджик, което бе и първата проверка на "сините" през предсезонната подготовка. Испанецът Жорди Гомес отбеляза два гола, а освен това асистира и за попаденията на румънеца Серджиу Буш и чеха Давид Яблонски.

Роси обаче не отдаде особено значение на победата. Той обясни, че мачът е бил част от подготовката и в него е нямало какво особено да се види, тъй като футболистите били с натежали крака от физическите натоварвания.

Италианският специалист даде и своя коментар за жребия в пресявките за Лига Европа. Първият противник е "Вадуц" (Лихт). "Ако сме готови, ще можем да се справим с всички съперници на този етап. Но след случилото се през миналата година за нас този сблъсък е много важен. Имаме още 4 седмици дотогава, обаче трябват още няколко футболисти, за да направим силен отбор", каза Роси.

Междувременно УЕФА промени датите на мачовете между "Левски" и "Вадуц". Първият двубой - в Лихтенщайн, ще е на 11 юли, а не на 12-и, както бе по първоначална програма. Реваншът в София ще е на 17 юли. Промяната се прави, за да не се застъпи ответният двубой с този на "Славия", който също е домакин в реванша си.



ИЗЛИШЕН

Привличането на словашкия вратар Мартин Полачек направи явно излишен досегашния резервен вратар на "Левски" Николай Кръстев. Той ще бъде преотстъпен на новия член на Първа лига "Ботев" (Вр), където бе под наем и миналата есен.
741
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД